Виховний захід на тему «Мовою Шекспіра»

22 листопада 2023, 10:10

 Цимбал С. ознайомила студентів з життям та творчістю великого класика англійської літератури У.Шекспіра, мотивувала до вивчення і до подальшого удосконалення англійської мови, як мови міжнародного спілкування, мотивувала до підвищення рівня володіння англійською мовою, інтерес та любов до заняття іноземної мови і до культурної спадщини країни, мову якої вони вивчають.

Студенти розширили знання про життєвий і творчий шлях поета і драматурга У. Шекспіра, знання в області англійської літератури( на творах У. Шекспіра), збагатили уяву про дану історичну епоху; ознайомилися з новими лексичними одиницями ( a candelabras, an armour, a backstage) з поняттями про The third Globe, The Globe, Playhouses,indoor theatres etc.

Розвиваючи оперативну пам’ять, мислення, здібність логічно мислити та висловлювати думку на англійській мові студенти груп БТ 2301, ЕЕЕ 2301м, ЕЕЕ 2302м, Зарм з.в., Зар 3ст., розширили навички монологічного та діалогічного мовлення, фонематичний та інтонаційний слух; літературний смак, творчий підхід до виконання індивідуальних та групових завдань.


Цимбал С.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook