Менторство у рамках виконання проєкту TREATY на НВПП «ДІК» (Київська обл., м. Глеваха)

11 грудня 2023, 21:46
   В рамках виконання проекту TREATY було організовано осінні школи «Біоенергетичні системи в аграрному виробництві» (37 осіб) та «Інженерний менеджмент» (33 особи) для підготовки неакадемічного персоналу. 26 осіб, які проходили підготовку по осінній школі «Інженерний менеджмент» залучені у виробничі процеси, а по осінній школі «Біоенергетичні системи в аграрному виробництві» осіб із виробництва було 30. Загалом з тих осіб, які провадять виробничу діяльність, менторську допомогу отримали 10 чоловік.
   Суть такої допомоги полягала у проведенні консультацій з питань розробки, монтажу та експлуатації обладнання альтернативної енергетики, розрахунків логістичних схем постачання біосировини, виробництва біопалива, виробництва енергії з біопалива тощо.
    Наставництво здійснювалося в рамках консультуванні віч-на-віч. В деяких випадках це були виїзди викладачів проекту TREATY на заводи та приватні компанії. З деякими підприємствами та компаніями запланована подальша співпраця і підготовлено проектні варіанти договорів, які наразі удосконалюються, узгоджуються і будуть підписані в січні-березні 2024 року. Це: Навчально-виробничий центр «Калинки» (м. Житомир); НВПП «ДІК» (Київська обл., м. Глеваха); ТОВ «Земельний центр Житомир» (м. Житомир); UABIO (м. Київ).
Геннадій Голуб з візитом на НВПП «ДІК» (Київська обл., м. Глеваха, 24.11.2023)
Консультація щодо виготовлення деталей до піролізних котлів

Геннадій Голуб з візитом на UABIO (м. Київ, 24.11.2023)
Обговорення можливості встановлення твердопаливних котлів для обігріву виробничого цеху

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook