Вчена рада факультету ветеринарної медицини – успішно завершуємо 2023 рік

15 грудня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   14 грудня 2023 р. відбулося чергове засідання вченої ради факультету ветеринарної медицини під головуванням Миколи Цвіліховського, на якому розглянуті важливі питання життєдіяльності факультету та завершення 2023 року. 

   У вступному слові декан факультету проінформував членів вченої ради про підсумки діяльності факультету ветеринарної медицини за листопад-грудень 2023 р. та поточні завдання.

 

   Заступник декана Сергій Деркач представив інформацію, щодо проведеної колективом факультету профорієнтаційної роботи. Було визначено необхідність проведення Дня відкритих дверей для вступників після школи і після коледжів на факультеті у лютому 2024р.

   Про результати наукової та інноваційної діяльності у 2023р. та перспективи розвитку НДІ здоров’я тварин в рамках програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива – 2025» доповідав директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура. Після активного обговорення звіт про результати наукової та інноваційної діяльності у 2023 р. було схвалено.

 

   Заступник декана Юрій Жук представив звіт за результатами складання ЄДКІ випускниками магістратури (термін навчання 1,4 роки).

   Про виконання кафедрами плану надходжень спецкоштів від різних видів діяльності у 2023 р. доповідали завідувачі кафедр.

 

 

   Завідувач кафедри хірургії і патофізіології  ім. акад. І.О. Поваженка Микола Малюк доповідав про участь в роботі ІV Міжнародної ветеринарної конференції «Технологія допоміжної репродукції на порозі кризи» в університеті Миколая Коперника в Торуні (Польша).

   Голова навчально-методичної комісії Володимир Костюк представив до розгляду на вченій раді факультету ветеринарної медицини план видань навчально-методичної на 2024 рік. Він підкреслив необхідність своєчасного подання підготовленої навчально-методичної літератури на розгляд навчально-методичної комісії.

   Про результати атестації аспірантів 4 року підготовки доповідав голова комісії, директор НДІ здоров’я тварин  Сергій Голопура.

   У підсумку, декан Микола Цвіліховський наголосив на необхідності проведення профорієнтаційної роботи, організованого завершення року. Побажав усім міцного здоров’я, швидкої перемоги та мирного неба над головою.

 

Слава Україні!

Секретар вченої ради, доцент Жанна Стегней

 

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook