Семінар компанії «Шнейдер Електрік Україна» для фахівців електроенергетичної галузі

4 грудня 2023 року

     30 листопада в рамках підвищення кваліфікації за програмою «Спеціаліст з високовольтних вимірювань, випробувань ізоляції та захисту від перенапруги обладнання енергопідприємств» для працівників ТОВ «ДТЕК «Київські електричні мережі» та АТ «ДТЕК «Дніпровські електромережі» доцентом кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Наливайком Віталієм Адамовичем був організований семінар у змішаній формі із фахівцями компанії «Шнейдер Електрік Україна».
    Метою заходу було ознайомлення із сучасними інноваційними технологіями компанії «Шнейдер Електрік Україна», зокрема як розвитку цифрової електроенергетики так і проведення сервісного обслуговування електроенергетичного обладнання.
    До уваги присутніх спікерами семінару були представлені різноманітні доповіді, що стосувалися можливості використання найкращих потужних цифрових технологічних рішень Шнейдер Електрік для керування електричною енергією та автоматизації процесів керування у поєднанні з інтегрованим програмним забезпеченням. Впровадження яких енергетичними компаніям дасть змогу вигідно використовувати інформацію, штучний інтелект і цінні висновки експертів, щоб досягати максимальних результатів реалізовуючи свої концепції підвищення рентабельності та мінімізація технологічних ризиків енергетичної компанії.

    Під час семінару відбулося спілкування працівників ТОВ «ДТЕК «Київські електричні мережі» та АТ «ДТЕК «Дніпровські електромережі» з фахівцями різноманітних структурних підрозділів компанії «Шнейдер Електрік Україна», які високо оцінили доповіді спікерів.

    Висловлюємо щиру вдячність за допомогу в організації зустрічі керівника відділу сервісу компанії «Шнейдер Електрік Україна» Карпусю Юрію та менеджеру компанії «Шнейдер Електрік Україна» Подобайлу Миколі.
 
Окушко Олександр Володимирович,
завідувач кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook