Профорієнтаційна робота у Черкаському політехнічному фаховому коледжі

16 грудня 2023 року

    12 грудня 2023 року, в рамках виконання плану профорієнтаційної роботи ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, завідувач кафедри Окушко Олександр Володимирович та доцент Коробський Володимир Вікторович відвідали Черкаський політехнічний фаховий коледж.

    Дякуючи, заступнику директора з навчально-виробничої роботи Поповичу Геннадію Михайловичем, який був випускником факультету електрифікації та автоматизації УСГА та завідувачу електротехнічного відділення Добридень Віті Анатоліївні, була надана можливість поспілкуватися зі студентами, що навчаються на четвертому курсі спеціальності 141 – електроенергетика, електротехніка та електромеханіка з приводу подальшого продовження навчання в ЗВО і зокрема в навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України. В рамках зустрічі із студентами коледжу випускового курсу, завідувач кафедри Окушко О.В., акцентував увагу на особливостях підготовки фахівців за освітніми програмами ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження.
    Була представлена актуальна інформація про умови вступу до ЗВО, прохідний бал, шанси навчатися за бюджетній формі навчання, відмічено можливості отримання додаткових балів після консультаційно-підготовчих курсів, які проводяться на базі НУБіП України.
    Під час зустрічі зі студентами Окушко О.В. та Коробський В.В. розповіли про переваги навчального процесу у навчально-науковому інституті енергетики, автоматики і енергозбереження, навчально-наукові лабораторії інституту, умови проживання у гуртожитках, дуальну форму навчання, можливості проходження виробничої практики із подальшим працевлаштуванням та дозвілля студентів.
    В процесі розповіді у студентів викликала зацікавленість прохідного балу, шансів навчатися за бюджетною формою навчання та можливості отримання додаткових балів після консультаційно-підготовчих курсів, які проводяться на базі НУБіП України з огляду на попередню вступну компанію.
    Після проведення динамічних і плідних зустрічей із студентами, відбулася зустріч завідувача кафедри Окушка Олександра Володимировича та доцента Коробського Володимира Вікторовича із керівництвом коледжу на якій були присутні директор Красовський Руслан Володимирович, заступник директора Попович Геннадій Михайлович та завідувач електротехнічного відділення Добридень Віта Анатоліївна. В рамках цієї зустрічі була обговорена можливість подальшої співпраці. Наші заклади мають багато спільного і давно підтримують партнерські стосунки, тому і вирішили підписати Договір про спільну діяльність з професійної орієнтації, метою якого є організація взаємного освітнього та наукового співробітництва, реалізація дотичних програм та проєктів.
    Висловлюємо щиру вдячність за допомогу в організації зустрічі заступнику директора з навчально-виробничої роботи Поповичу Геннадію Михайловичу та завідувачу електротехнічного відділення Добридень Віті Анатоліївні.
 

Окушко Олександр Володимирович,
завідувач кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій
Коробський Володимир Вікторович,
доцент кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook