Чоловіча збірна НУБіП України з баскетболу – бронзовий призер молодіжного чемпіонату м. Києва з баскетболу 3х3 серед ЗВО

17 грудня 2023 року
НУБіП України
  14 грудня у спортивному комплексі Київського національного економічного університету відбувся останній третій етап чоловічого молодіжного чемпіонату м. Києва серед студентських команд ЗВО.
  До фінальної частини змагань потрапили 12 команд. По дві команди Національного університету фізичного виховання і спорту України, Національного університету біоресурсів і природокористування України, НТУУ «КПІ ім. Ігоря Сікорського»;  по одній команді Національного авіаційного університету, Київського Національного економічного університету, Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій, Державного торговельно-економічного університету, Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, Київського медичного університету.
  Учасники були розділені на чотири групи по три команди в кожній. Спочатку відбулися ігри в групах, а потім по дві кращі команди утворили вісімку і грали на виліт за вихід до півфіналу. Чотири найкращі команди розіграли призові місця.
  Збірна НУБіП-1 у груповому етапі обіграла команду НУФВСУ-2 і НМУ-1 і з першого місця попала до ¼ фіналу. На жаль, збірна НУБіП-3 ігри групового етапу програла і не потрапила до вісімки найкращих команд.
  За вихід до ½ фіналу НУБіП-1 змагалася з командою ДУІКТ і вирвала перемогу у додатковий час. Наступну гру за вихід у фінал Чемпіонату наші хлопці програли господарям майданчику команді КНЕУ, а ДТЕУ поступилася НУФВСУ-1.
 
 
 
 
  Отже, за третє місце збірна НУБіП України зустрілася зі збірною ДТЕУ. Наші хлопці достроково завершили гру, набравши 21 очко. 17 очок закинув у цій грі Єгор Болдирєв (ф-т землевпорядкування). У фіналі НУФВСУ-1 обіграла КНЕУ.
  За підсумками змагань, збірна НУБіП України стала бронзовим призером, команда КНЕУсрібним, а чемпіонство виборола команда НУФВСУ-1.
  Склад бронзових призерів: Віктор Юров (агробіологічний ф-т), Єгор Болдирєв (ф-т землевпорядкування), Ілля Прошак (механіко-технологічний ф-т), Владислав Пантус (ф-т аграрного менеджменту).
 

Вітаємо чоловічу збірну НУБіП України з вдалим завершенням змагань!

 
Микола КОСТЕНКО,
завідувач кафедри фізичного виховання

    

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook