Вітаємо старосту та учасників наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення» із перемогою у VІІ Всеукраїнському студентському конкурсі проєктів «ВІД ІДЕЇ ДО УСПІХУ»

1 листопада 2023 року

25-27 жовтня 2023 р. відбувся Всеукраїнський студентський конкурс проєктів «Від ідеї до успіху», організований кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту НУБіП України, у якому взяли участь студенти із 4 ЗВО України, надіславши на конкурс 31 проєкт.

Членами журі стали представники бізнесу, практики грант-менеджменту та соціального проєктування, які оцінювали актуальність та якість представлених конкурсних проєктів.

Формат конкурсу передбачав проведення 2-х турів, перший з яких відбувся напередодні – 25 жовтня 2023 р. Більше інформації про перший тур наведено за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/136087

У другий тур, що прошов 26-27 жовтня 2023 р., було відібрано 15 проєктів-номінантів, які підготували студенти трьох факультетів НУБіП України (аграрного менеджменту, гуманітарно-педагогічного та захисту рослин, біотехнологій та екології), Національного університету «Львівська політехніка», Поліського національного університету та Ірпінського фахового коледжу економіки та права. Більше інформації про другий тур https://nubip.edu.ua/node/136373

Захист проєктів учасниками проводився у двох форматах: 26 жовтня 2023 року – студенти захищали свої проєкти особисто; 27 жовтня 2023 року – журі оцінювали проєкти за надісланими відео-презентаціями.

За результатами оцінювання конкурсантів першого дня, перемогу та номінацією Кращий проєкт отримав проект «Створення промислової пасіки «QueenBee», який розробила і представляла староста студентського наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення» Красноштан Анна (науковий керівник: к.держ.упр. Дергач Анна Вадимівна). Ідея проєкту полягає у створенні пасіки на 1000 бджолосімей, яка зможе забезпечувати виробництво високоякісної продукції бджільництва, що допоможе оздоровити людей та відновити престиж галузі.

Наступним етапом було оцінювання проєктів за надісланими відео-презентаціями. Перегляд відео закінчився жвавим обговоренням членами журі представлених проєктів, де особлива увага зверталася на їх актуальність, логіку викладення та рівень підготовки. Експерти-практики окремо відзначили професійність розробки проєктів, виконаних студентами освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», назвавши їх такими, що відрізняються високим рівнем розрахунків, галузевих та маркетингових досліджень, практично готовими до реалізації.

Рейтинг та номінації проєктів, представлених на оцінювання у формі відео-презентацій розподілився таким чином:

Перше місце і номінацію Кращий агропроєкт отримав проєкт «Виробництво та експорту меду «Світанок» Додачка Сергія, який вразив журі обґрунтованістю представлених розрахунків (науковий керівник: д.е.н., професор, член-кор. НАН України Шинкарук Лідія Василівна).

Друге місце отримали проєкти:

  • «Бізнес-план відкриття онлайн-школи соціального підприємництва» Желдак Марини, номінація «Кращий проєкт соціального підприємництва» (науковий керівник: к.держ.упр. Дергач Анна Вадимівна);
  • «Бізнес-план по створенню фермерського господарства "Jean-Paul & Berries" по вирощуванню жимолості» Рекротюка Дмитра, номінація «Високий рівень володіння сучасними методами економічних досліджень» (науковий керівник: к.е.н., доцент Власенко Тетяна Олексіївна).

Третє місце поділили наступні проєкти:

  • «Бізнес-план фермерського господарства по вирощуванню технічної коноплі» Іванова Олександра, номінація «Кращий бізнес-проєкт» (науковий керівник: д.е.н., професор, член-кор. НАН України Шинкарук Лідія Василівна);
  • «Бізнес-план крафтової майстерні з виготовлення свічок» Ручки Інни, номінація «Кращий галузевий проєкт» (науковий керівник: д.е.н., професор, член-кор. НАН України Шинкарук Лідія Василівна);
  • «Бізнес-план створення арт-студії» Шпирко Анастасії, номінація «Кращий проєкт творчої реалізації дітей та дорослих» (науковий керівник: д.е.н., професор, член-кор. НАН України Шинкарук Лідія Василівна).

  

  

  

Слід відмітити, що всі переможці другого етапу оцінювання є членами студентського наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення». Всього гуртківці подали на конкурс 8 проектів, 7 із яких отримали призові місця та номінації кращих проєктів.

Тож вітаємо гуртківців – переможців та учасників конкурсу і бажаємо їм успішної реалізації їхніх проектів, ніколи не зупинятися на досягнутому, а рухатися вперед, відкриваючи нові горизонти та реалізуючи власний потенціал на благо собі і Україні!


Керівники гуртка «Менеджмент і сьогодення»,
доценти кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту
Тетяна АРТЮХ та Тетяна ЛОБУНЕЦЬ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook