Випуск магістрів ННІ неперервної освіти і туризму

18 грудня 2023 року

   У ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України відбувся випуск здобувачів освітніх програм «Публічне управління та адміністрування», «Управління інноваційною діяльністю», «Міжнародний туристичний бізнес», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом», «Дорадництво». Омріяні дипломи отримали більше 140 магістрів.

  Відкриття церемонії вручення дипломів традиційно розпочалося з Гімну України. Випускники-магістри та всі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих українців, які віддали своє життя за незалежність та територіальну цілісність України.
 
  З вітальним словом до випускників звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко, який зазначив, що отримання дипломів – це завжди особлива й визначна подія, адже це не тільки завершальний етап навчання, це підведення підсумків роботи науково-педагогічного персоналу НУБіП України та визнання результатів навчання магістрів за непростих умов воєнного стану. Станіслав Миколайович наголосив випускникам, що отримання диплому магістра – це початок нового життєвого етапу, продовження навчання і професійного зростання. Ректор відзначив, що випускники можуть пишатися тим, що навчалися в НУБіП України, адже університет 8-й рік поспіль позиціонується у визнаному світовою академічною спільнотою рейтингу університетів QS EuroС. Окрім того, НУБіП України посів 4 місце серед освітніх установ України за версією міжнародного рейтингу Webometrics-2023, а ще – у 2023 році НУБіП закріпився в десятці кращих університетів за рейтингом ТОП-200 Україна!
  Ректор університету побажав випускникам міцного здоров’я, особистих перемог, творчої наснаги, віри в свої сили й  за традицією – «…синього неба, чистої води і ніякої біди»! С. Ніколаєнко, вручаючи дипломи з відзнакою, висловив переконання, що вони стануть для магістрів предметом гордості й визначальним знаком приналежності до випускників НУБіП України, серед яких – чимало відомих державних діячів та видатних особистостей.
  До привітання доєднався голова Наглядової ради університету Микола Томенко, який відзначив, що магістри отримали ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку, необхідні професійні навички, які забезпечили практично усім цьогорічним випускникам ННІ неперервної освіти і туризму працевлаштування та стануть запорукою подальшої успішної кар’єри. М. Томенко побажав здійснення усіх найзаповітніших мрій, реалізації задумів й творчих планів та простого людського щастя з мирним небом у незалежній Україні!
 
 
  Директор ННІ неперервної освіти і туризму Іван Гриценко у вітальному зверненні до випускників-магістрів відмітив, що вони отримали дипломи одного з найвидатніших університетів, де якість навчання є головним пріоритетом. І. Гриценко також зазначив, що випускники освітніх програм «Публічне управління та адміністрування», «Управління інноваційною діяльністю», «Міжнародний туристичний бізнес», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом», «Дорадництво» – це професіонали, які здатні критично мислити, приймати виважені та правильні рішення в інтересах суспільства. Він побажав магістрам бути впевненими у своїх силах й отриманих знаннях, завжди мати власну мотивацію на шляху до мети, творчої наснаги, щастя та миру.
 
  Заступниця директора ННІ з навчальної та виховної роботи Тереза Микицей, вітаючи цьогорічних випускників-магістрів, зазначила, що вони є особливими, адже переважна більшість з них поєднували навчання і роботу за фахом, виконуючи свою місію і завдання задля спільної мети – перемоги нашої країни. Т. Микицей відмітила, що завершення навчання в магістратурі – це ще один важливий крок у житті, це ще одна сходинка до вершини успіху і благополуччя кожного зокрема, і держави в цілому. Вона побажала мирного неба, оптимізму, усіх життєвих гараздів!
 
      Колектив ННІ неперервної освіти і туризму доєднується до привітань випускників-магістрів з побажаннями досягти великих перемог і професійної слави, примножувати здобуті в університеті знання, вміння та навички. Зичимо здобутків та успіхів у професійній діяльності, сміливо і впевнено крокувати дорогами життя в мирній Україні! Ми пишаємося кожним із Вас!
 
Тереза МИКИЦЕЙ,
заступниця директора
ННІ неперервної освіти і туризму 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook