Успішний захист магістрів заочників на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

19 грудня 2023 року

На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції відбулась святкова подія для студентства, а саме це  захист магістрів заочної форми навчання спеціальності 152 ‑ «Метрологія та інформаційно‑вимірювальна техніка», освітньої програми  «Якість, стандартизація та сертифікація», яка відбулась на  тижні  14.12.2023 року.

          Магістри кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції представили свої магістерські дослідження на розгляд екзаменаційної комісії, яка була представлена у складі голови комісії Оксана Науменко (доктор технічних наук, професор)Галина Толок (кандидат технічних наук, доцент, завідувач кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції)Юлія Слива (кандидат технічних наук, доцент)Артем Антоненко (кандидат технічних наук, доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції). Секретарем екзаменаційної комісії була призначена Тетяна Розбицька (доктор філософії, доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції).

Хочеться відзначити, що здобувачі ОС «Магістр» виявили високий рівень здобутих знань, професійну компетентність, вміння давати стислі та змістовні відповіді, фахово вести дискусію та вразила якість підготовки фахівців особливо у практичній складовій.

Аналіз поточної успішності, підготовлених доповідей та відповідей на запитання членів комісії та оцінок, отриманих студентами денної та заочної форми на захисті магістерських робіт, свідчить про набуті професійні знання, високий рівень написання більшості магістерських робіт.                 

Представлені магістерські роботи були виконані на актуальні та перспективні теми. Магістри заочники у своїх доповідях продемонстрували високий рівень знань та практичну підготовку магістра із якості, стандартизації та сертифікації, висвітлили актуальні питання результатів проведених власних практичних досліджень.         

Екзаменаційна комісія відмічає, що більшість студентів при захисті магістерських робіт показала високий рівень підготовки, всі роботи виконані на актуальні теми і мають практичну цінність та відзначає роботи.

 

 

Викладачі та співробітники кафедри щиро вітають випускників з успішним захистом!

Бажаємо Всім подальших творчих успіхів, професійного та особистісного злету, натхнення, життєвих перемог!

Нехай ця сходинка на шляху вашої освіти стане відправною точкою до професійного життя і спонуканням до саморозвитку й надалі.

Бажаємо Всім здоров’я та мирного неба над головою!

 

Тетяна Розбицька

доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook