Успішна сесія кінця 2023 року !!

19 грудня 2023 року

 

 Підсумкова та завершальна сесія - один із складних і довгоочікуваних періодів для  студентів, коли здійснюється перевірка, засвоєних ними знань та здобутих навичок.

   Студенти факультету ветеринарної медицини освітнього ступеня  «Магістр»,   успішно склали іспит з дисципліни «Основи розведення тварин».

 

 

В процесі підготовки зазначеної дисципліни на кафедрі генетики, розведення та біотехнології тварин,  часто використовувались групові дискусії і особливо за презентаційними матеріалами які готували самі студенти. Це дало змогу  проявити власний інтерес студентів до окремих напрямів ,,Основ розведення…. Так  жваву дискусію визвали теми, які були пов’язані  з захистом прав тварин, розведенням тварин- компаньйонів та екзотичних тварин. В процесі такого обміну думками формувались знання та власні погляди на деякі  питання селекційного впливу з розведення тварин різних видів.

Отримані теоретичні знання та практичні навики з питань породоутворення і використання порід, оволодіння закономірностями індивідуального розвитку, прийомами і методами керування онтогенезом, теорією і практикою відбору і підбору сприятимуть вмінню комплексно  розв’язувати виробничі питання в галузі ветеринарної медицини. Бажаємо подальших успіхів нашим колегам - ветеринарам!.

 

 Матеріал підготувала

доцент кафедри генетики,

розведення та біотехнології

тварин                                                                             Тамара ЛИТВИНЕНКО

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook