Магістри-фінансисти НУБіП України були присутні на публічному захисті магістрів ОП «Фінанси, банківська справа та страхування» в Державному унiверситеті iнфраструктури та технологiй

18 грудня 2023, 22:33
    16 грудня 2023 року в Державному унiверситеті iнфраструктури та технологiй на кафедрі фінансів, обліку і оподаткування відбувся захист магістерських робіт.
   Головою ДЕК було запрошено доцента кафедри фінансів НУБіП України, доктора економічних наук Лемішко О.О. Членами Державної екзаменаційної комісії були: Боняр С.М. – декан факультету управління та адміністрування, д.е.н., проф.; Кравченко О.О. – професор кафедри фінансів, обліку і оподаткування, д.е.н., професор.; Шуляренко С.М. – завідувач кафедри фінансів, обліку і оподаткування, к.е.н., доцент; Андрєєва О.В. – доцент кафедри фінансів, обліку і оподаткування, к.е.н., доцент; Ярмоліцька О.В. – доцент кафедри фінансів, обліку і оподаткування, к.е.н., доцент.

      Співпраця між університетами є доречною у сенсі удосконалення процесу навчальної роботи, підвищення якості освіти, обміну результатами наукових досліджень і впровадження їх у науковий та навчальний процес. Захист магістерських робіт майбутніх фінансистів в Державному університеті iнфраструктури та технологій пройшов на високому організаційному та науковому рівні. У процесі захисту своїх наукових робіт колеги-магістри довели, що знання отриманні під час навчання в дружньому до НУБіП України університеті дозволили їм вправно використовувати теоретико-методичний інструментарій та нормативно-правову базу для виконання поставлених завдань.
    Олена Мойсієвич – магістр 1 курсу освітньої програми «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»: «Особисто мені було цікаво заслухати захист магістерської роботи на тему: «Управління фінансовими результатами комерційного банку», а саме, фактори, які формують критерії успішності управління комерційним банком».

   Ігор Опанасенко – магістр 1 курсу освітньої програми «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок»: «Тема магістерської роботи «Дослідження складу, динаміки та структури необоротних активів підприємства» споріднена моїм науковим дослідженням; погоджуюсь з висновками магістранта, що ефективне використання необоротних активів дозволяє підприємству забезпечити реальні конкурентні переваги на ринку, правильно визначити напрями діяльності навіть в складних умовах військового стану».
      Диплом магістра – це основа наукової і професійної діяльності.
    По закінченню захисту викладачі кафедри фінансів, обліку і оподаткування Державного унiверситету iнфраструктури та технологiй привітали магістрів освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» з успішним захистом і чудовим результатом.
     
Кафедра фінансів НУБіП України також вітає колег-магістрів та бажає нових досягнень у нашій славетній вільній і процвітаючій Україні!
 
Олена Лемішко,
доцент кафедри фінансів

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook