Магістри ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» пізнають тонкощі агровиробництва від stakeholders

20 грудня 2023 року

Останній тиждень перед сесією виявився цікавим і плідним для студентів ОС «Магістр» агробіологічного факультету ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві». Вони із цікавістю і захопленням відвідали стіни ТОВ «Agrilab» і зустрілися із представником компанії «Precising cropping» у межах викладання дисциплін «Фізіологія і діагностика живлення рослин», «Агрохімсервіс у рослинництві» і «Технологічне забезпечення агрохімсервісу».
День розпочався із сніжок, цікавої дороги і хвилювання: «Чи встигнемо ми вчасно?». Та все склалося на користь нам: без заторів прибули вчасно на місце призначення.

 

Зустрів нас Володимир Махота, фахівець ТОВ «Agrilab», досвідчений агрохімік із потужним практичним досвідом. Володимир цікаво і таємничо занурив нас у тонкощі відбирання зразків ґрунту, планування агрохімічних досліджень ґрунтів, причин різних рівнів врожаю і відповідно прибутків на різних типах ґрунтів за різних умов. Розповів про сучасні тенденції у сфері агробізнесу, шляхи оптимізації використання добрив і роль технологій точного землеробства, зокрема, агрохімсервісу, у цьому аспекті.

 


   Наступну сесію провів Олександр Подолян, фахівець компанії «Precising Сropping», який розкрив нюанси якісного і неякісного посіву, продемонстрував студентам сучасну техніку для точного землеробства. Окремим питанням було внесення стартових добрив при посіві культур.
   Наприкінці зустрічі Ярослав Бойко, директор ТОВ «Agrilab» поспілкувався із студентами, поцікавився їхніми бажаннями і прагненнями у професійній сфері та запросив їх до співпраці.


Дякуємо колективу ТОВ «Agrilab» за відкритість, постійну підтримку і участь у підготовці

магістрів за ОПП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві».

Дякуємо компанії «Precising Сropping» за цікаву і цінну інформацію.

Дякуємо ЗСУ за можливість жити і навчатися у відносно мирних умовах!

Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook