Засідання гуртківців для підвення підсумків

7 грудня 2023 року

    Завершується непарний семестр сесією, де студенти показують як засвоювалися знання набуті при вивченні навчальних дисциплін. Ми також вирішили підвести підсумки роботи наукового гуртка. Отже, 06 грудня 2023 року, відбулося засідання наукового гуртка «Соціальний пульс» де були підведені підсумки роботи за поточний семестр та окреслені завдання на наступний період. 

    Незважаючи на змішану форму навчання в поточному семестрі, гуртківці брали активну участь у заходах які були передбачені планом роботи гуртка та тих заходах, що проводилися за регламентом факультету, університету та всеукраїнських конференціях.

У жовтні місяці відвідали відкриту онлайн-лекцію на тему: "Медіація про що це?" з гостьовим лектором Олегом Тюріним, який є заступником комерційного директора ТОВ ТД «Агро-Ензим» та входить до Ради роботодавців НУБіП України.

 

    У листопаді прийняли участь в семінарі на тему: "Академічна доброчесність: шляхи реалізації та відповідальність". Спікер: Заступник директора наукової бібліотеки НУБіП України з наукової та бібліотечної роботи Неллі Маркова-Пипко.
 
 
 
 
    Також впродовж навчального року члени наукового гуртка приймали участь у наукових конференціях які проводилися як в рамках університету, економічного факультету так і в інших закладах вищої освіти України. За результатами участі були опубліковані тези доповідей, зокрема відмітимо тут найкращі роботи:
    - Мироненко П.Л. РОЛЬ І МІСЦЕ ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР В ЕКОНОМІЦІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА. Соціально-економічні аспекти розвитку України в умовах глобальних викликів: матеріали Студентської науково-практичної конференції, 9-10 листопада 2023 р. Київ: НУБіП України, 2023. 196 с.
    - Ященко А.С. Міграційні процеси в умовах війни та їх вплив на соціально-економічну ситуацію в Україні. Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК: Матеріали ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 листопада 2023 р. Київ : НУХТ, 2023. 176 с.

    - Белогурова А. Ю. ПРОБЛЕМИ ЗАЙНЯТОСТІ МОЛОДІ ПІД ЧАС ПОВНОМАСШТАБНОГО ВТОРГНЕННЯ РФ НА ТЕРИТОРІЮ УКРАЇНИ. Актуальні питання економіки, фінансів, обліку та права: теорія і практика: збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Кременчук, 16 листопада 2023 р.). Кременчук: ЦФЕНД, 2023. 83 с.

    За результатами роботи найбільш активні студенти були відмічені на засіданні гуртка та вручені відповідні грамоти та сертифікати учасників конференцій.
 
  
 
  
 
 
 
Керівник наукового гуртка «Соціальний пульс»
Балан О.Д., к.е.н., доц. кафедри економіки.
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook