Збори трудового колективу факультету аграрного менеджменту: підведено підсумки 2023 року та визначено вектор руху на 2024 рік

20 грудня 2023 року

   20 грудня 2023 року за участі проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука відбулися збори трудового колективу факультету аграрного менеджменту, де було обговорено підсумки діяльності факультету у 2023 році і завдання на 2024 рік відповідно до Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива-2025». Головуючою на засіданні була заступник декана Людмила Чорненька.

   Свій виступ декан факультету Анатолій Остапчук розпочав із вшанування хвилиною мовчання пам'яті усіх Героїв, які загинули за незалежність України. Під час промови декан відзначив, що Університет, факультет, як і вся країна працює в надзвичайно не прості часи, і ми всі розуміємо, що це самі складні роки з моменту отримання Україною незалежності. Декан факультету зазначив, що не дивлячись на реалії сьогодення, часті, а інколи по кілька разів перерви в роботі через оголошені тривоги, і відповідно, обов’язковістю переміщатися в укриття, колектив робить все необхідне та успішно вирішує завдання, які ставлять перед колективом ректорат, студенти, роботодавці, батьки.

   У своєму звіті декан факультету аргументував позитивну динаміку збільшення контингенту студентів за результатами вступної кампанії 2023 року, проте, зауважив, що існує необхідність посилення профорієнтаційної роботи, яка буде включати в себе: проведення днів відкритих дверей, залучення потенційних абітурієнтів до факультетських заходів.

   Декан доповів, що на кожному курсі є групи з вивченням дисциплін англійською мовою, викладання яких забезпечують 23  науково-педагогічні працівники факультету аграрного менеджменту. 

 

   Без сумніву міжнародна діяльність на факультеті є потужною складовою, оскільки на сьогодні функціонує багато міжнародних програми та інших форм спільної діяльності з іноземними організаціями. Викладачі факультету є членами міжнародних організацій, приймають участь у міжнародних семінарах, конференціях, симпозіумах, а також виконуються міжнародні наукові та інноваційні проєкти. Протягом 2023 року в університетах-партнерах навчається 29 студентів факультету. 37 іноземних студентів, у т.ч. 3 здобувачі PhD ОНП “Маркетинг” і ОНП “Менеджмент” навчаються в англомовних групах. У 2023 р. зараховано на навчання групу 27 студентів-громадян КНР – ОП “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності” другого (магістерського) рівня вищої освіти.

 

   Що стосується наукової складової, за звітний період було проведено 8 міжнародних конференцій, 2 всеукраїнські конференції та 1 науково-практичний вебінар. Виконується чотири ініціативних теми, одна з яких фінансується з державного бюджету. Здобувачі освіти є активними учасниками наукових заходів - 150 студентів факультету аграрного менеджменту мали у 2023 році наукові публікації. 

   Виховна робота зі студентами проводиться за багатьма напрямками, наставники академічних груп постійно проводять зустрічі, екскурсії зі студентами, спільно з сенатом студентської організації та студентською радою гуртожитку були організовані патріотичні і екологічні заходи, кіновечори, благодійні акції. Серед усіх факультетів університету факультет аграрного менеджменту посідає 3 місце за результатами спортивних змагань, а гордістю є 1 місце - Легкоатлетична естафета «Голосіївське кільце».

   Анатолій Остапчук у своїй доповіді зосередив увагу колег і на завданнях 2024 року, що постають перед колективом.

 

   Співдоповідачами стали завідуючі кафедр Олена Ковтун, Тетяна Балановська, Валерій Бондаренко, Микола Талавиря, Тетяна Власенко, які у своїх виступах прозвітували про діяльність колективів кафедр та озвучили плани на новий календарний рік. 

 

  

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук у своєму виступі наголосив на можливостях та перспективах, які є в університеті для викладачів та студентів, побажав активної діяльності у 2024 році за всіма напрямками роботи факультету.

   Голова сенату студентської організації Владислав Косенюк від імені усіх студентів подякував керівництву та колективу за плідну роботу і поділився результатами діяльності органів студентського самоврядування.

   Виступаючі та присутні одноголосно схвалили звіт декана факультету Анатолія Остапчука.

   На завершення зборів трудового колективу Анатолій Остапчук висловив слова подяки керівництву університету, співробітникам – за високий професіоналізм, знання, життєвий досвід, душевне тепло, уміння знаходити швидкий вихід у надзвичайних ситуаціях.

   Декан зазначив, що у ці часи ми точно усвідомлюємо, що знання – це не просто важливо, знання – це сила. Сила – це перемога. А перемога – це наше майбутнє. Наше майбутнє – це Україна. Вільна, сильна, мирна, квітуча і, що дуже важливо, освічена!



Лариса Карпенко, 

заступник декана факультету 

аграрного менеджменту

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook