Загальні збори трудового колективу механіко-технологічного факультету схвалили звіт декана факультету за 2023 рік

21 грудня 2023 року
    19 грудня відбулися загальні збори трудового колективу механіко-технологічного факультету. Від адміністрації університету у зборах брав участь проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. На порядку денному був звіт декана факультету Вячеслава Братішка.

   З метою вшанування світлої пам’яті та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, конференція розпочалася з хвилини мовчання.

   Завершення року для трудового колективу факультету є періодом підведення підсумків діяльності за звітний період, корегування курсу розвитку та формування майбутніх планів.
   Незважаючи на виклики 2023 року, пов’язані з війною, співробітники факультету наполегливо працювали, виконували намічені завдання не зни-жуючи темпів.

   Завдяки профорієнтаційній роботі колективу, у поточному році під час вступної кампанії, на денну форму навчання до бакалаврату факультету за освітніми програмами «Агроінженерія», «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та «Автомобільний транспорт» було зараховано 230 вступники.

   Також, здійснено успішний набір студентів до магістратури за освітніми програмами «Агроінженерія» «Транспортні технології (на автомобільно-му транспорті)» і «Автомобільний транспорт». У цьому році до лав магістратури факультету вступило 217 осіб.
 
   Навчальний процес на факультеті забезпечує висококваліфікований професорсько-викладацький склад, який нараховує 66 науково-педагогічних працівників.

  Освітня діяльність на факультеті проводилась відповідно до затвердже-них планів, які було переглянуто та оптимізовано у відповідності до стандартів вищої освіти за ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр». У цьому році було акредитовано освітньо-професійну та освітньо-наукову програми другого освітнього рівня зі спеціальності 208 «Агроінженерія».

   Декан факультету в своєму звіті наголосив, що кафедрами постійно залучалися роботодавці та представники провідних компаній для проведення аудиторних занять. Співробітники кафедр активно працювали над покращенням технічного забезпечення лабораторій.

   Значну увагу у своєму звіті декан звернув на результати наукової роботи та міжнародної діяльності і наголосив на необхідності продовження співпраці з міжнародними колегами для спільної участі у науково-дослідних проектах.

   До обговорення діяльності факультету долучилися завідувачі кафедр Юрій Гуменюк, Іван Роговський, Василь Хмельовський, Євген Калінін, професор Олександр Дьомін, голова сенату студентської організації факультету Анастасія Чернявська, доценти Віктор Ребенко та Михайло Волянський, які підтримали звіт декана і у своїх виступах надали пропозиції щодо розвитку факультету на 2024 рік.

   У змістовному виступі проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша окреслив стратегічні завдання, що стоять перед колективом факультету у 2024 році та закликав інтенсифікувати зусилля всіх кафедр та співробітників факультету для їх виконання.

 

Голова профбюро факультету Оксана Ачкевич,
доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Володимир Романченко

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook