Святий Миколай привітав університетську малечу

10 грудня 2023, 9:00
  Незважаючи на зимову погоду за вікном та жорстоку війну, в умовах якої усі ми живемо, в актовій залі третього навчального корпусу цієї суботи було тепло від дитячих посмішок та святкового настрою. Адже туди, на зустріч з малечею, організовану профспілкою університету за підтримки адміністрації НУБіП України, завітав сам Святий Миколай.

  Феєрична вистава, зрежисована кафедрою культурології та майстерно виконана на сцені акторами студентського театру «Березіль», захопила увагу не лише маленьких глядачів, а й їх батьків, дідусів та бабусь. Глядачі не лише спостерігали за дійством, а й самі стали його активними учасниками, переймаючись гострим і непередбачуваним сюжетом.

  Як завжди вразив своєю грацією і майстерністю дитячий колектив бального танцю «Чарівність», творчість якого знають і люблять в університеті. В залі панувала казкова атмосфера, яка подарувала всім присутнім чудовий настрій. До того ж, кожен маленький відвідувач свята мав змогу особисто поспілкуватися із Святим Миколаєм, розповісти йому про свої мрії і бажання та отримати цікаву іграшку й пакунок солодощів, придбати які традиційно допомогла профспілкова організація. Діти охоче фотографувалися зі Святим Миколаєм та героями казкового дійства. Чудове свято завершилося теплими передноворічними привітаннями і подарувало незабутні враження маленьким українцям.

  Але, в першу чергу, це свято відбулося завдяки нашим мужнім воїнам, які героїчно протистоять лютому ворогу на фронті і боронять нашу з вами незалежність. Тож низький уклін їм і безмежна вдячність!

 

 

 


Ростислав Тарасенко,
Голова профкому

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook