Європейська практика майбутніх готельєрів

22 грудня 2023 року

      У рамках Угоди про міжнародну співпрацю, забезпечення та виконання навчальної практики між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Академією професійної освіти Меркур, наприкінці грудня перші здобувачі ступеня вищої освіти «бакалавр» спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» (Дерлюк Ангеліна, Чорноусько Вікторія), приступили до практичної підготовки в готелі HOTEL TRI STUDNIČKY (Словацька Республіка).


 

     Після перетину кордону, гостинно зустрів студентів та привітав директор Академії пан Ян Брецко, який розповів про особливості набуття практичних навичок у готельно-ресторанному закладі Словаччини.
   Проходження практичної підготовки в одному з готелів європейського класу, дасть можливість студентам ознайомитись з організацією надання готельно-ресторанних послуг та безпосередньо долучитись до даного процесу. Формування навичок Soft Skills через вміння спілкуватись зі споживачами, взаємодіяти з колегами дасть можливість майбутнім фахівцям галузі ефективно та гармонійно комунікувати з людьми, що є конкурентною перевагою для майбутнього працевлаштування.
   Практика в Словацькій Республіці – це перші кроки до здобуття студентами компетентностей, необхідних для подальшої професійної діяльності.

Бажаємо студентам натхнення, креативних ідей, реалізації теоретичних знань на практиці, нових знайомств та отримання незабутніх вражень!
Висловлюємо слова вдячності директору Академії пану Яну Брецко та координатору проекту від України пані Аллі Домище-Медяник та маємо надію на продовження плідної співпраці у майбутньому!

Світлана МЕЛЬНИЧЕНКО,
 завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook