Різдвяний випуск магістрів-заочників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

24 грудня 2023 року

 21.12.2023 року відбувся випуск магістрів заочної форм навчання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України. Ми випустили найкращих спеціалістів своєї справи за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Нутриціологія» та 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка», освітня програма «Якість, стандартизація та сертифікація».

     Привітати випускників прийшли батьки, друзі, професорсько-викладацький склад факультету, а також запрошені на урочистість гості. Декан факультету Лариса Баль-Прилипко висловила щиру вдячність викладачам факультету за підготовку висококваліфікованих фахівців, батькам, котрі своїми мудрими порадами та підтримкою допомагали формувати майбутнього фахівця, безпосередньо випускникам, котрі хотіли навчатись, змінюватись, вдосконалюватися та з кожним днем ставати кращими. «Нехай диплом випускника факультету, залишається для вас не просто документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному шляху, предметом гордості й знаком приналежності до багатотисячної родини факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК» - зазначила декан.
     Щирі слова привітання пролунали і від завідувача кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції, доцента, кандидата технічних наук Галини Толок, доцента кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук Ігоря Устименка, котрі побажали випускникам плідної праці, творчого натхнення й невичерпної енергії для здійснення задуманого й омріяного. Також вони дали цінні настанови, як почати писати нову сторінку свого життя поза межами університету.
      В свою чергу студенти-випускники звернулися до своїх викладачів-наставників та колег зі словами глибокої поваги та вдячності. Таку місію виконали випускники Ольга ТкачТетяна Розбицька та Олександра Кримі.
      За спиною залишилися сесії, курсові роботи та захист магістерської роботи. Одною стрімкою миттю промайнули щасливі студентські роки. І сьогодні трепет душі, від довгого чекання, гордість від усвідомлення власної сили й отриманих знань.

      Ми вітаємо вас випускники. Нехай за порогом рідного улюбленого університету, для вас розкриється нове і щасливе життя. Бажаємо вам, щоб ви досягли всього, про що мрієте сьогодні. Застосовуйте на практиці, то чому ви навчилися. Працюйте та отримуйте від цього задоволення. Успіхів Вам!

 
 

Тетяна Розбицька, PhD
заступниця декана з виховної роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook