Привітання з Різдвом Христовим!

25 грудня 2023 року

Шановні колеги! Щиросердно вітаю Вас зі Святвечором, Різдвом Христовим та прийдешнім Новим роком! Тепер, ми живемо у такт із цивілізованих християнським світом, який у ці дні вітає появу Христа Спасителя! Дякую Вам за самовіддану і плідну працю! В єдності колективу, народу, - наша сила і ключ до щасливого завтра! Доземний уклін кращим синам і донькам України на передовій, мужнім, відважним воїнам, волонтерам, усім силам національної оборони! Трудівники тилу під захистом Янголів Світла мають за обов'язок якісно забезпечувати своє призначення! Наша з Вами місія вкрай відповідальна. Ми формуємо її величність Людину! Тих, хто захищає Україну, ростить хліб, створює блага, утверджує добре, розумне і вічне. Дякую Вам, дорогі колеги, за трудовий подвиг і педагогічне подвижництво! Пишаюся приналежністю до великого колективу!

Сьогодні 23 наших вихованців у Збройних Силах України, усі вони учасники бойових дій. Багато захисників серед наших випускників різних років російсько-української війни. Слава їм усім за Подвиг в ім'я Батьківщини! З нагоди, хоч і сумного, проте Різдва Христового, бажаю щоб вищі сили були на боці тільки добра, з Україною та її народом, з нашими воїнами, з кожним із нас! Ми маємо одну велику мрію на всіх - Перемога над ворогом та мир на українській землі. Дай Боже щоб наші з Вами сподівання втілилися якнайшвидше у 2024. Щоб ми повернулися до нормального, спокійного життя без руйнувань, смертей, тривог і болю.

Щастя Вам, дорогі колеги і вашим родинам, сили духу і витримки, натхнення у справі виховання гідних громадян України! Щоб таланило нам із Вами в усьому і скрізь! Христос Рождається! Славімо Його! Слава Україні! Героям Слава!

Завідувач кафедри педагогіки
Руслан Сопівник

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook