Привітання ректора Станіслава Ніколаєнка з Різдвом Христовим

25 грудня 2023, 18:40

 

Дорогі студенти, шановні колеги, співробітники, ветерани та випускники Університету!

З великою приємністю вітаємо усіх із Різдвом Христовим!

Різдвяні свята – це завжди народження надії на краще, дні наповнені вірою у перемогу добра над злом, світла над темрявою, любов’ю, сподіваннями на краще життя, довгоочікувану Перемогу та Мир.
Найважливішим сьогодні залишається одне – мати незгасний вогонь віри у перемогу у серці та надії на краще майбутнє. Вогонь та віра, які боронять наші військові на передовій. Тож будьмо хоробрими і незламними, як наші захисники і захисниці, як наша рідна Батьківщина!

Сьогодні ми за новим календарем вперше з християнським світом відзначаємо це релігійне свято. І це символізує наш рух в бік демократії і свободи.

Нехай цьогорічне Різдво принесе нашій країні спокій, допоможе знищити все зло і наповнить Ваше життя світлом, теплом, радістю та благополуччям. Нехай всі, хто чекає найрідніших із фронту, обов’язково дочекаються! Нехай ті, хто повертається додому, будуть в безпеці!
Нехай Господь береже кожного, ваші сім’ї, родини, множить радість та добро, а прийдешні свята принесуть усім Божі та земні щедроти! Хай різдвяна Зоря принесе у домівки українців мир, достаток і міцного здоров’я!

Христос Рождається! Славімо Його!

Слава Україні!

 

З глибокою повагою
ректор НУБіП України  Станіслав Ніколаєнко

Джерело

 

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook