26.12.2023 року на механіко-технологічному факультеті згідно з наказами МОН відбудеться апробаційне проведення ЄДКІ за спеціальністю: 275.03 «Транспортні технології (за видами)» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти

25 грудня 2023 року

26.12.2023 року  на механіко-технологічному факультеті  згідно з наказами МОН відбудеться апробаційне проведення ЄДКІ за спеціальністю: 275.03 «Транспортні технології (за видами)» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти.

 
Метою ЄДКІ є вимірювання та оцінювання результатів навчання, досягнутих здобувачем освіти відповідно до вимог стандарту вищої освіти. ЄДКІ базується на затверджених МОН програмах, розміщених на сайті.
ЄДКІ за спеціальністю проходить одночасно у всіх закладах освіти для здобувачів всіх форм здобуття освіти за єдиними правилами та тестовими матеріалами, у формі комп’ютерного тестування. Тривалість іспиту, кількість тестових завдань, види завдань визначаються відповідними специфікаціями за окремими спеціальностями. 

У разі неуспішного складання ЄДКІ особа вважатиметься такою, що не виконала індивідуальний навчальний план та відраховуватимеся із закладу освіти. Таку особу можливо бути поновити на навчання за такою самою спеціальністю для однократного повторного складання ЄДКІ. У разі повторного неуспішного складання ЄДКІ особа може бути поновлена на навчання за ступенем вищої освіти за такою самою спеціальністю для повторного навчання протягом не менше як двох семестрів. Повторне складання ЄДКІ проводитиметься за програмою та відповідно до умов проведення, що діють на дату його складання. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook