Магістри-гуманітарії прийшли до фінішу!

1 грудня 2023, 9:00

 Для кожного закладу освіти вручення дипломів – то фінішна подія, підбиття підсумків, усвідомлення пройденого шляху. 1 грудня 2023 року на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам. 369 випускників одинадцяти спеціальностей зібралися для урочистого отримання довгоочікуваних дипломів. Викладачі, батьки, родичі, друзі також прийшли їх підтримати та своїми усмішками, добрими словами й побажаннями наповнили актову залу позитивом.

Урочиста церемонія розпочалася з гімну гуманітарно-педагогічного факультету у виконанні його автора - народного артиста України Романа Рудого та завідувачки кафедри культурології Ірини Майданюк.

Традиційно відкрила свято декан гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України Інна Савицька, яка зазначила, що нинішній період складний для всіх і випуск 2023 року назавжди залишиться особливим і незабутнім, оскільки відбувається в умовах повномасштабної російсько-української війни. Інна Миколаївна подякувала випускникам за те, що вони обрали гуманітарно-педагогічний факультет, проявили волю і характер, здобуваючи вищу освіту в такий нелегкий час.

З вітальним словом звернувся до присутніх проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк. Він зазначив, що дата випуску 2023 року обрана не випадково, адже 1 грудня Україна відзначає річницю всенародного референдуму, коли абсолютна більшість українців проголосувала за незалежність нашої держави. Крім того, він наголосив на необхідності обов’язкового вивчення гуманітарних дисциплін у закладах вищої освіти в умовах сьогоднішньої світоглядної війни, чому ГПФ сприяє в першу чергу.

Свято продовжилось врученням омріяних дипломів. Проректор Вадим Кондратюк і декан факультету Інна Савицька вручили дипломи найстараннішим – тим, хто тримали документ про освіту з відзнакою.

Дипломи вручали і заступники декана Ігор Буцик, Світлана Харченко, Наталія Шевченко, Богдан Назаров, і завідувачі випускових кафедр.

У надскладний для країни час випускники отримували свої дипломи. Понад 100 студентів та викладачів університету сьогодні у лавах Збройних Сил України борються з рашистським ворогом. Серед них – нинішні випускники Іванюк Микола, Долбін Анатолій, Кульківський Володимир, Кудрявцев Владислав, Шворінь Олег. Із вітальним словом до випускників із передової звернулася випускниця освітньої програми «Соціально-психологічна реабілітація» Сніжана Загребельна, яка уже 9 років веде боротьбу з окупантами у лавах Збройних сил України. Оплесками вдячності нашим захисникам наповнилася зала.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у боротьбі з російськими загарбниками.

Свято , звісно, не обійшлося без чудових музичних вітань від кафедри культурології у виконанні народного артиста України Романа Рудого, заслуженого артиста України Віктора Кавуна, Президентської стипендіатки Владислави Чайки, творчого колективу «Тоніка».

Нехай же ваш шлях, дорогі випускники, буде довгим і легким!

 

         

       - 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook