Благодійна виставка-продаж для ЗСУ «Барви життя. Мистецтво рятує»

27 листопада 2023, 13:21
НУБІП України провадить активну волонтерську діяльність : і викладачі, і співробітники, і студенти долучаються до збору коштів для наших захисників. Не стоїть осторонь і наша творча молодь.
«Мистецтво завжди було, є і буде невід’ємною частиною мого життя, оскільки воно завжди ставало у пригоді на тернистому шляху складних ситуацій, надихало рухатися далі попри будь-які негаразди і мотивувало не опускати руки перед труднощами. Від початку повномасштабної війни в Україні всі ми зазнали багато лиха і горя у боротьбі за власну незалежність, але саме завдяки силі волі, стійкості і взаємодопомозі українці продовжують відстоювати і боронити власну гідність. Характерна риса нашого народу – це згуртованість і вміння колективно вирішувати спільні незгоди.  Завдячуючи нашій творчій силі і обʼєднаності, ми можемо зробити ще один крок до омріяної перемоги!»
Ось так сформулювала свою ініціативу учасниця художньої студії «Голосіївська палітра»  голова Сенату студентської організації агробіологічного факультету Любов Тхорик на одному із занять художньої студії - і всі студійці одностайно її підтримали.
Отож 23 листопада 2023 року відбулася благодійна виставка-продаж для ЗСУ «Барви життя. Мистецтво рятує»  –спільний захід кафедри культурології, художньої студії «Голосіївська палітра», ССО агробіологічного факультету.
 
Відвідувачі виставки мали змогу придбати цікаві творчі роботи –  малюнки, листівки, розмальовки, виконані в різних техніках і матеріалах живопису та графіки, серед яких – акварель, гуаш, олія, акрил, туш, пастель, комп’ютерна графіка, а також декоративні вироби, підготовлені учасниками художньої студії «Голосіївська палітра», під керівництвом доцентки кафедри культурології Ярини Пузиренко.
 

 
Свої творчі роботи презентували: агробіологічний факультет – Любов Тхорик, Мирослава Петренко, Світлана Омельчука ; факультет захисту рослин, біотехнологій та екології – Анна-Марія Приступа, Яна Черненко,  Єлизавета Троян, Данило Білий, Ольга Костючек; факультет тваринництва та водних біоресурсів – Соломія Волощук, Софія Волощук, Аліна Дражевська, Катерина Шепета, Юлія Марушко, Віталій Наконечний ; факультет ветеринарної медицини – Таїсія Донець, Ангеліна Господарюк, Анастасія Петренко, Мар’я Брагар, Поліна Маркауцан; факультет інформаційних технологій – Вікторія Єсіп, Маргарита Круглік; гуманітарно-педагогічний факультет – Тая Валяєва; ННІ лісового і садово-паркового господарства – Гусєва Ольга; механіко-технологічний факультет – Софія Кравець; керівниця художньої студії «Голосіївська палітра» – доцентка кафедри культурології Ярина Пузиренко.
 

Варто також відзначити учасниць художньої студії Ольгу Костючек, БТ та Вікторію Піскову, якідопомагали оформлювати роботи на виставку.  Особлива подяка студентам агробіологічного факультету, які змонтували виставку: Владиславові Давиденку, Андрію Хацкевичу, Владиславу Дяченкові, Антонові Шуляченку, Юрію Соляренку та найактивнішим – Владиславові Левчуку та Максимові Середюку,і звісноголові ССО агробіологічного факультету Любові Тхорик, яка не тільки презентувала свої роботи на виставці, а й організувала студентів для її монтажу та супроводу.
Слід зазначити, що на виставці, крім творчих робіт, експонувалися передані з лінії фронту трофеї.
 

Під час проведення виставки було зібрано 4600 грн і всі ці благодійні внески перераховано до ЗСУ для розвідувальної групи спеціального призначення, з якою співпрацюють студенти агробіологічного факультету. Саме такою і була мета – підтримати своїх!
 
Висловлюємо щиру подяку ректору Національного університету біоресурсів і природокористування України Ніколаєнку Станіславу Миколайовичу та проректору з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваші Сергію Миколайовичу за сприяння у проведенні заходу і підтримку творчого потенціалу молоді!
 
Ярина Пузиренко, доцентка кафедри культурології, 
керівниця художньої студії «Голосіївська палітра» 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook