Зустріч з майбутніми абітурієнтами успішна!

19 грудня 2023, 9:00
19 грудня 2024 року представників найбільшої в Україні дистанційної школи Оптіма гостинно зустрів гуманітарно-педагогічний факультет нашого університету.
             Як водиться, першою майбутніх абітурієнтів зустріла господиня -  декан факультету Інна Миколаївна Савицька. Саме вона представила унікальні можливості, які відкриває наш університет студентам: колосальні площі в екологічно чистій зоні Голосіївського парку Києва, чим не може похвалитися жоден із університетів столиці, 17 навчальних корпусів і 13 гуртожитків, найсучасніші лабораторії, створені спільно з роботодавцями, які чекають випускників шкіл тощо. Інна Миколаївна озвучила програму перебування наших гостей і анонсувала можливості, які відкриваються перед ними у майбутньому.
            Далі, як кажуть, відвідувачів чекала справжня казка. А як по іншому може відбуватися з тим, хто вперше відвідує наш університет? Завідуючі усіма кафедрами, усі працівники доклали максимум зусиль для цього. Абітурієнти побачили лабораторію синхронного перекладу - точну копію кімнати для перемовин чи міні-конференцій Європейської комісії, або багатьох структур ООН, пройшли тренінг з латинської мови, релакснули у лабораторії кафедри соціальної роботи і реабілітації, стали учасниками створення медіапродукту в медіалабораторії, ознайомились з можливостями лабораторії інформаційно-комунікаційних технологій в освіті, відвідали майстер-клас із професійної схильності, навчились використовувати техніки психологічного заземлення і психологічного відновлення…
 
            Не менш цікавими стали гостини на кафедрі культурології: випускників вразила і сама атмосфера університетського храму мистецтв, і, звісно, можливість відчути себе артистами на справжній сцені, де чудову атмосферу створили професор кафедри народний артист України Роман Рудий, президентський стипендіат викладач Владислава Чайка, доцент Світлана Макода, старший викладач Ольга Сауріна.
            Зустріч вдалася на славу. Чекаємо випускників у лавах студентів!
                 https://www.facebook.com/watch/?v=215277504887181&locale=uk_UA

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook