Деканат механіко-технологічного факультету: підведення підсумків зимової сесії та завдання на січень

28 грудня 2023 року
   26 грудня відбулася підсумкова у 2023 році нарада декана механіко-технологічного факультету Вячеслава Братішка із завідувачами кафедр та заступниками декана факультету з навчально-виховної і наукової роботи.
   Основним питанням порядку денного були результати зимової екзаменаційної сесії та хід ліквідації академічної заборгованості. Так, 48 студентів факультету не впоралися з академічним навантаженням, не склали сесію та були включені до наказу на відрахування. Серед них 27 здобувачів ОС «Бакалавр», з яких більшість – студенти скороченого терміну навчання, та 21 здобувач ОС «Магістр».

   Декан також повідомив про графік та терміни ліквідації академічної заборгованості, що завершується 29 грудня. Студентам, які не ліквідували заборгованості згідно графіку ліквідації та мають їх менше ніж з трьох дисциплін, буде надана ще одна можливість їх ліквідації на початку весняного семестру відповідній комісії.
  Декан факультету зосередив увагу учасників наради на низці важливих питань, серед яких виділив проведення апробаційного ЄДКІ за спеціальністю 275.03 «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», що відбулося 26 грудня, та вручення дипломів випускникам освітньо-професійно програми підготовки магістрів «Агроінженерія», що заплановано на 28 грудня.
   Окрему увагу було приділено питанням дотримання вимог трудового законодавства, зокрема, вимогам наказу № 1320 від 20.12.2023 р., порядку ведення журналів присутності на робочому місці допоміжного персоналу та дотримання графіку виходу на роботу науково-педагогічних працівників.

   Були також підведені результати аналізу навчальних матеріалів, які підтверджують обґрунтованість отриманих студентами оцінок та допуск їх до екзаменаційної сесії, ведення журналів обліку роботи науково-педагогічних працівників кафедр тощо.
   Серед основних завдань на січень були визначені наповнення та підготовка до атестації електронний навчальних курсів, дієва профорієнтаційна робота, підготовка результатів наукових досліджень до публікації у виданнях Scopus.


Заступник декана факультету з навчальної та виховної роботи Оксана Ачкевич
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook