У добру путь !

28 грудня 2023, 14:56
     Нещодавно відбувся випуск магістрів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Саме цих студентів кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві набирала на навчання у 2018 році – на програму підготовки бакалаврів-технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва. Швидко пролетіли роки навчання – і ось тепер кваліфіковані спеціалісти розпочинають свою фахову діяльність.
      Наші студенти – найкращі! Ми можемо згадати багато яскравих моментів нашого з ними спілкування впродовж 6 років навчання.
Своєю думкою про студентські роки поділився один з найкращих студентів випуску, відмінник навчання, староста 1 групи Ігор Ходаківський.
 
 
 

 

 
 
      Добрий день всім!
    Я думаю, що висловлю думку більшості тут, якщо скажу, що студентство залишиться однією з найяскравіших і найбільш пам’ятних сторінок в нашому житті!
     Ми приїхали сюди з різних куточків країни ще дітьми. І ось минуло вже 5,5 років. Цей час промайнув дуже швидко. Ще досить свіжими є спогади про вручення перших студентських квитків, дебюту першокурсника і інших пам’ятних моментів з початку навчання. Але тепер ось ми тут, вже на порозі дорослого, самостійного життя.
     За ці роки змінилося дуже багато і, головне, змінилися ми. Ми вже не ті школярі, які не знали, чого хочуть від цього життя. Зараз, у цій аудиторії сидять дорослі, сформовані особистості. І університет відіграв вирішальну роль у становленні нас, як людей.
     Недарма кажуть, що саме в студентські роки народжується найміцніша дружба. Це справді так, тому що ми разом вчилися долати труднощі, допомагали один одному, веселилися, розвивалися і ставали кращими.
     На жаль, ми, можливо, не змогли сповна насолодитися всіма радощами студентського життя. Спершу це було пов’язано з пандемією коронавірусу, а потім – з повномасштабним вторгненням. Але я вважаю, що ці речі певним чином загартували нас і навчили шукати вихід з будь-якої ситуації. А це точно знадобиться нам у дорослому житті.
        І, звісно ж, все це було б неможливо без тих людей, які супроводжували нас протягом студентських років.
     Тому я хочу подякувати адміністрації університету і факультету, науково-педагогічним працівникам, методистам, кожному, хто нам допомагав і підтримував нас, і пройшов разом з нами весь цей шлях.
     Дякую!
     Час, проведений у цих стінах справді був незабутнім, але тепер потрібно рухатися далі, підкорювати нові вершини – тепер уже у дорослому житті.
 
 

 

 
     Бажаємо нашим випускникам досягти бажаного! Великих перемог!
 
     У добру путь!
 
 
 
 
Наталія Прокопенко,

куратор 1 групи студентів ОС «Магістр» 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook