Ph.D. Очна екзаменаційна сесія аспірантів першого року навчання

28 грудня 2023 року

 

Завершився перший тиждень екзаменаційної сесії аспірантів першого року очної та заочної форм навчання з обов’язкових компонентів дисциплін циклу загальнонаукової та фахової підготовки. Починаючи з 18 по 29 грудня згідно затвердженого розкладу аспіранти десяти груп сумлінно відповідають на питання екзаменаторів та проходять співбесіди.
 
  До складу екзаменаційної комісії з «Філософія науки» ввійшли: Кваша С.М. – доктор економічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку – голова комісії, Савицька I.M. – кандидат філософських наук, доцент, декан гуманітарно-педагогічного факультету, Культенко В.П. – кандидат філософських наук, доцент Майданюк І.3. – доктор філософських наук, доцент, Максюта М.Є. – доктор філософських наук, професор, Додонова B.I. – доктор філософських наук, професор – гарант ОНП.
 
    Висловлюємо щиру вдячність усім науково-педагогічним працівникам за професійне та відповідальне ставлення до оцінювання аспірантів. Саме ретельна робота та об'єктивність в оцінці робіт здобувачів аспірантури зробили процес екзаменації чітким та справедливим. Вдячні за уважність до деталей, толерантне ставлення до всіх учасників. Впевнені, що успішно складена освітня компонента слугуватиме для аспірантів фундаментом з наукових пошуків дисертаційних досліджень та розвитку науки вцілому.
 
Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури
 
Владислава Сільченко,

фахівчиня відділу аспірантури 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook