Останнє в 2023 році засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації

26 грудня 2023, 18:50

 26 грудня 2023 року відбулося останнє в 2023 році засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації. На засіданні кафедри була присутня декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька.


 Були розглянуті наступні питання: про організацію роботи в січні 2024 року; про підсумки 2023 року та перспективи роботи на 2024 рік; про рейтинг членів кафедри та звіти викладачів.


 2023 рік завершується, всі звіти здані, сесія вже закінчилася, до 22 грудня необхідно було здати другу відомість з ліквідації академзаборгованості, рейтинг кожного НПП та кафедри вцілому вже затверджений. Але ми не маємо зупинятися – потрібно працювати на перспективу: січень місяць, коли у нас немає пар можна присвятити написанню статей та посібників, а також проведенню профорієнтаційної роботи. Популяризуємо в соціальних мережах підготовчі курси НУБіП України для вступників, а також в січні місяці буде проведено школу «Молодого дипломата», тож колективу кафедри та відповідальним за профорієнтаційну роботу необхідно підготуватися до даного заходу і залучити школярів 11-х класів.


 Були заслухані звіти про поточну роботу доцента Алли Кравченко  та доцента Тетяни Кичкирук, які отримали схвальні відгуки колег та були рекомендовані до затвердження.

 Особлива увага була приділена питанню написання та подання проектів на гранти. Алла Кравченко, розповіла про можливості підготовки проектів Вишеградської четвірки, а також, зараз ще відкритий конкурс Еразмус + та інші, тож вона запропонувала викладачам кафедри розробляти цікаві ідеї, адже зараз Європейський союз відкритий для проектів громадян України особливо у сфері освіти.
Були обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.


 На завершення засідання Інна Савицька та Валентина Культенко привітали колег з прийдешніми святами.


Віримо в ЗСУ і щиро їм дякуємо!
Слава Україні та її Героям!
З Новорічними святами!
Всім миру та добра!

 


Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook