ТРОЄ ПРОФЕСОРІВ КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМЕНІ АКАДЕМІКА М.Ф. ГУЛОГО ВІДЗНАЧЕНІ НАЦІОНАЛЬНИМ ВИЗНАННЯМ «НАУКОВЕЦЬ РОКУ 2023»

29 грудня 2023 року

 Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого вітає професорів Ігоря Калініна, Ларису Кладницьку та Олену Журенко з відзначенням національним визнанням «Науковець року 2023», із вагомими досягненнями та зичать успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, невичерпної життєвої наснаги, професійного зростання та нових звершень!

«З початком війни на території України науковці продовжують проводити актуальні на часі дослідження, спрямовані на впровадження новітніх технологій та розвиток науки в цілому» − так сказано у вітальному листі, підписаному президентом Національної академії наук України, академіком Анатолієм Загороднім.

Науковці отримали ордени «Науковець року» та увійшли до ІV тому книги «Наукова еліта України», що містить інформацію про вчених та їх досягнення.
 
Нехай підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності будуть міцне здоров’я, удача, підтримка родини, друзів і колег!
А для України якомога швидше отримання Перемоги та Миру!
 
Від імені колективу кафедри завідувач,
професор Віктор Томчук
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook