Вітаємо з Новим 2024 роком!

30 грудня 2023 року
 

 

Дорога університетська родино!

Щиро вітаємо Вас із 2024 роком!

     Відходить в історію 2023, який, як і 2022 рік, став черговим випробуванням для всіх українців. Цей рік увібрав у себе все – великі сподівання, важкі втрати, значні перемоги, складні рішення і важливі здобутки...

     Війна з російським агресором внесла свої корективи у наше життя. Ми стали менш замріяними й почали більше покладатися на власні сили, відчули плече друга і прикрість зради. Разом з тим, минулий рік додав усім мудрості і впевненості, наполегливості і згуртованості, цілеспрямованості і рішучості. Ми з гідністю долали всі виклики, зосередившись на основному – всебічній допомозі ЗСУ, наданні якісної освіти нашим студентам, провадженні досліджень та збереженні життя і здоров’я у цей нелегкий воєнний час.

     Колектив вперше перетнув 20-тисячну відмітку студентів, а число абітурієнтів показало високий авторитет університету.

    На жаль, наш колектив теж не оминув молох війни. Студенти, викладачі, співробітники і випускники – всі долучилися до захисту України: в лавах Збройних Сил, територіальної оборони, силових структурах, волонтерських організаціях. На жаль, не всі наші Герої повертаються живими, і пам’ять про їхні подвиг, самопожертву і відданість українському народові буде жити з нами вічно!

     Дорогі НУБіПівці! Сердечно вдячні Вам за самовідданість, патріотичну позицію, за спільне прагнення працювати на перемогу України, післявоєнну відбудову та розвиток нашого університету! Віримо, що 2024-й стане роком нашої Перемоги над ворогом.

У цей день бажаємо всім співробітникам, ветеранам, випускникам, студентам і аспірантам мирного неба, незламного оптимізму, єдності, мужності, непохитної віри, невичерпної енергії на нові звершення!

   Нехай 2024 стане роком реалізації наших сподівань, принесе нашій країні довгоочікувані мир і спокій, подарує надію на нове життя!

     Слава Україні! Героям слава!

З повагою –


ректор НУБіП України,                       Станіслав Ніколаєнко

доктор педагогічних наук, професор,
академік НАПН та НААН України

 

 

 Джерело

 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook