Підбиваємо підсумки роботи Сенату студентської організації за 2023 рік

1 січня 2024, 10:00
  У звітному 2023 році робота Сенату студентської організації нашого університету була на справді високому рівні! Ми працювали не покладаючи рук, заради створення крутих заходів для всіх, продовжуючи свою традицію активної роботи, спрямованої на розвиток та підтримку студентства. Робота Сенату в умовах сьогодення, як і зазвичай спрямована на створення сприятливого та розвивального середовища для студентів, сприяючи їхньому всебічному розвитку та успіхам.

  Однією з ключових подій в житті студентського самоврядування була реформа його структури. Зі студентської організації ми переросли у Сенат, створивши підвалини для більш ефективної та розподіленої роботи. Здійснені зміни передбачали вибори голів Сенатів факультетів та студентських рад гуртожитків, а Головою Сенату було обрано Вертелецького Олександра.
  Сенат ефективно розподілив роботу на сектори, кожен з яких відповідав за конкретний напрямок розвитку. Це сприяло більш системному та цілеспрямованому вирішенню питань, що стояли перед студентською громадою.
  Наскрізною ланкою діяльності Сенату протягом року була благодійність. Загалом Сенатом Університету та факультетів було проведено низку зборів, направлених на допомогу нашим військовим, серед них: проведено збір та придбано авто для підрозділу, в якому служить заступник декана факультету конструювання та дизайну Марус Олег Анатолійович, також для Олега Анатолійовича проведено збір на Антидронову рушницю; збір на пікап для випускниці факультету землевпорядкування Катерини Довгань; збори для випускника ФХТ та УЯПАПК, речей для Херсонщини, мега-збір на дрон нічного бачення; проведено Благодійну вечерю, завдяки якій було зібрано кошти на подарунки до Дня Святого Миколая діткам в ДМЦПР «ДЖЕРЕЛО». А саме зараз запущено та реалізовується збір на пікап для студента ФКД, який кожного дня працює задля перемоги у 120-му окремому розвідувальному полку – Максима Кульпіна.
  Не тільки важливі питання – ми також створювали безпечний та актуальний простір для розваг та культури. Вечірки, заходи та тематичні вечори стали нашою візитівкою.
  Наймасштабнішими заходами, організованими Сенатом студентської організації, деякі з яких вже традиційні для університету, стали:

  • Nubip Fest;
  • Меморіал з міні-футболу імені Сергія Романчука;
  • Всеукраїнський молодіжний форум «ПРО НАЦІЮ»;
  • Студвиїзд;
  • Школа українського республіканця;
  • Квест до Хелоувіну;
  • Дебют першокурсника;
  • Інтелектуальні дебати;
  • Лекція від психологині Анастасії Забели «міфи про секс»;
  • Кіберспортивні турніри

та дуже велика кількість інших заходів, над якими протягом року плідно працював кожен сектор.

  Важливою складовою роботи Сенату студентської організація, безперечно є зовнішні зв’язки з студентськими самоврядуваннями університетів Києва та країни в цілому. Студенти нашого університету є активними учасниками форумів, організованих іншими закладами ЗВО та студентськими організаціями, серед них такі форуми, як: «Державотворець Київ», форум у Чернівцях, Івано-Франківську, Харкові, молодіжний форум Міністерства молоді та спорту, зустріч з Київським молодіжним центром щодо спільної роботи.
  Студентські ініціативи – наше все! Ми впроваджували нові програми для покращення студентського досвіду та зробили наше університетське життя яскравішим. До діяльності студентського самоврядування активно долучалася як адміністрація Університету, так і запрошені особи, випускники та студентське самоврядування університетів України. Саме тому спільними зусиллями ми також змогли багато чого досягти:

  1. Зібрали 25 тисяч голосів на петицію «Поверніть землю студентам».
  2. Розробили ювілейну «Корпорацію НУБіП».
  3. Провели флешмоб на стадіоні до 125-ти річчя університету + автопробіг по Голосіївському району.
  4. Нарешті відкрили IQ-простір.
  5. Вийшли з УАС.

  Забезпечили проведення у наших стінах виборів голови ВП м. Києва УСЛ, а також 4-тий Конгрес УСЛ.
  2023 рік був визначним для Сенату студентської організації, який підкреслила свою здатність до інновацій, діалогу та створення значущих подій для студентів. Завдяки спільним зусиллям і плідній співпраці, ми відзначилися активною позицією у вирішенні питань, що стосуються студентського життя та навчання в університеті.

  І це тільки початок! Ми маємо на меті рухатись далі, роблячи наше студентське життя якнайцікавішим і крутішим. Будьте готові до нових вражень і амплітуд! З прийдешнім Новим роком!

Сенат студентської організації

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook