Вебконсультації для школярів з української мови розпочали

2 січня 2024 року
НУБіП України

Кафедра журналістики та мовної комунікації розпочала вебінар-консультації з української мови для школярів під час зимових канікул, які проводять на гуманітарно-педагогічному факультеті з декількох предметів. Заняття провела кандидат педагогічних наук Тетяна Чумак.

Гостей вебінару вітала декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька.

Раді вітати в найкращому університеті – Національному університеті біоресурсів та природокористування України! – зауважила Інна Миколаївна. Сподіваємося, що заняття та консультації з української мови допоможуть Вам успішно скласти випробування з тестування! Наш факультет проводить низку таких заходів – стежте за нашими оголошеннями на сайті та в соціальних мережах.

До заняття долучилися учні таких закладів Київщини: НВК «Вишгородська районна гімназія «Інтелект»; Хотівський ліцей імені Левка Лук’яненка; Переяславська школа № 7; КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді»; Київська словʼянська гімназія.

Школярі в цікавій формі дізналися про особливості цьогорічних випробувань, фонетичні та правописні норми української мови, опрацювали складні випадки слововживання через тести. Попереду наступні заняття!

Долучайтеся о 12.00 3-5 січня 2024 року!
Zoom
https://zoom.us/j/5393009419?pwd=cmZwMUpyd002TWhFblJpRUJyYUxtQT09;

Meeting ID: 539 300 9419;

Passcode: i2Bp4W

 

Марина НАВАЛЬНА,
в.о. завідувача кафедри журналістики та мовної комунікації

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook