Профорієнтація на кафедрі психології

3 січня 2024, 18:05
м. Київ

   Третього січня професором кафедри психології О.В.Полуніним в рамках профорієнтаційної роботи було проведено зустріч з потенційними вступниками, з нашими майбутніми абітурієнтами-психологами. Тема зустрічі: «Психологія, її галузі та зв’язки з іншими науками». В ході зустрічі було представлено різні галузі психології, а саме соціальну психологію, юридичну психологію, економічну психологію, інженерну психологію, медичну психологію, спортивну психологію, військову психологію та психологію праці.

   Також було розкрито специфіку професійної діяльності психологів в таких галузях як психологія реклами, психологія персоналу, психологія споживання та медіа-психологія. Більш глибоке розуміння особливостей роботи психолога в різних галузях не просто допомагає в прийнятті рішення про вступ до НУБіП, але й істотно розширює бачення перспектив власного розвитку, допомагає в опануванні життєвого простору, в плануванні свого поступу життєвим шляхом.

   Побажаємо майбутнім абітурієнтам здійснення автентичного вибору, який слугуватиме їх внутрішньому зростанню та саморозкриттю в обраній професії.

Професор кафедри психології

Олексій Полунін

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook