Лайфхак професійного самовизначення від кафедри психології

3 січня 2024 року
м. Київ

   Вибір майбутньої професії – важливий етап у житті кожної людини. Він передбачає врахування інтересів, здібностей, якостей, необхідних для успішної реалізації в майбутній професії. З цією метою з абітурієнтами спеціальності 053 «Психологія» було проведене тренінгове заняття «Безконфліктна комунікація» доцентом кафедри психології Оксаною Олійник.
   Під час зустрічі старшокласники ознайомились із: особливостями професії психолога та її значущістю у період сьогодення; умовами вступу та специфікою професійної підготовки у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 053 «Психологія»; практичною орієнтованістю професії «психолог»; переліком основних якостей, компетентностей, необхідних для успішної реалізації в професійній діяльності психолога, з-поміж яких важливе місце займають навички конструктивної міжособистісної взаємодії; здатність працювати в команді, уміння організовувати роботу команди. 

 
   Учасники тренінгу дізналися більше про сутність поняття «конфлікт», види і причини конфліктів; особливості конфліктної поведінки людини; стратегії виходу з конфліктної ситуації; психологічні техніки захисту від вербальних нападів; техніки переконання. 


Співробітники кафедри психології бажають абітурієнтам свідомого професійного вибору і раді будуть бачити у своєму дружному колективі.

Доцент кафедри психології
Оксана Олійник

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook