Уміння навчатися: секрети професійного становлення для абітурієнтів

4 січня 2024, 17:36
м. Київ

  3 січня в рамках профорієнтаційної роботи було проведено зустріч з майбутніми абітурієнтами-психологами. Тема зустрічі: «Навчитись вчитися», модератор – Лариса Смолінчук, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри психології гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.
  Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті, подальшого життєвого шляху та навчання. Кожен має внутрішній потенціал, щоб навчатися та засвоювати будь-які знання. Головне – навчитись вчитися й запустити свій мозок на повну.

   Під час зустрічі були розглянуті різноманітні лайфхаки та інструменти, які допомагають швидко й ефективно запам’ятовувати інформацію, засвоювати різноманітні навички, а також ідеї, як зробити професійне навчання простим і захопливим.

 

   Вибір майбутньої професії – це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації, отриманої з різноманітних джерел. Співробітники кафедри психології бажають випускникам здійснити свій вибір свідомо і будуть раді бачити їх студентами нашого університету!

Доцент кафедри психології 

Лариса Смолінчук
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook