Магістри агроінженери отримали дипломи

4 січня 2024 року
   28 грудня 2023 року на механіко-технологічному факультеті відбулося вручення дипломів здобувачам освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Агроінженерія» денної та заочної форм навчання. Ваги цій події додав той факт, що у жовтні-грудні 2023 року на факультеті відбулася успішна акредитація освітніх програм підготовки магістрів спеціальності «Агроінженерія» Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти України.

   Розпочали урочисте зібранні з виконання гімна України та вшанування пам’яті випускників факультету, які віддали своє життя за волю і незалежність України, а також пам’яті всіх загиблих в російсько-українській війні.

   З вітальним словом до випускників звернувся декан факультету Вячеслав Братішко, який привітав випускників від імені ректора Університету, випускника факультету Станіслава Ніколаєнка. Декан привітав магістрів з визначною подією в їхньому житті та житті факультету і побажав кожному успіхів в цей непростий час, кар’єрного зростання, цікавих ідей для втілення та перемог в житті. Вячеслав Вячеславович підкреслив, що не потрібно зупинятися на досягнутому, необхідно постійно вчитися, поглиблювати рівень своїх знань, підвищувати професіоналізм та спрямувати зусилля на сталий розвиток нашої держави.

   До вітань доєдналася заступник декана механіко-технологічного факультету Оксана Ачкевич, яка відмітила що навчатися в цей непростий час було вкрай важко, але випускники впоралися зі всіма випробуваннями. Також Оксана Миколаївна продемонструвала вітання від деканату – колаж зі світлин подій та заходів за участі випускників під час їх навчання в університеті.

   Заступник декана факультету з навчальної та виховної роботи Володимир Романченко в своєму вітальному слові побажав магістрам професійного зростання та вдалого використання отриманих знань та досвіду у подальшій професійній діяльності.

   Від науково-педагогічних працівників факультету з вітальним словом до випускників звернувся завідувач кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві Василь Хмельовський.
   Захід пройшов у щирій і дружній атмосфері. В добру путь, шановні магістри!

Заступник декана факультету з навчальної та виховної роботи Оксана Ачкевич
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook