Співпраця з компанією «ЮНІКОРН СІСТЕМС УА»

26 грудня 2023, 17:00
Київ. Кафедра комп'ютерних наук НУБіП України

На початку поточного навчального року кафедра розпочала співпрацю з компанією «ЮНІКОРН СІСТЕМС УА», яка є дочірньою компанії «UNICORN Systems» – відомої європейської компанії, що надає найбільші інформаційні системи та рішення у сфері інформаційно-комунікаційних технологій. Сфера діяльності компанії охоплює видання програмного забезпечення, комп'ютерне програмування, консультування з питань інформатизації, оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов'язаної з ними діяльності, веб-портали.

Наша співпраця розпочалася з виступів представників компанії на конференціях. Так, 26 жовтня 2023 року в рамках Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта» виступив керівник центру розробки Роман Гуржій (тема доповіді – «Методи штучного інтелекту, хмарні технології у практичному використанні»). Роман Гуржій також приймав участь у ярмарці професій на факультеті інформаційних технологій.

Роман Гуржій

15 листопада 2023 року в рамках Міжнародної науково-практичної конференції "Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні 2023" з доповіддю «Застосування об'єктно-орієнтовного моделювання в енергетичній сфері Європейського союзу: міжнародні стандарти та інформаційні системи» виступив Дмитро Ніколаєнко, бізнес-архітектор компанії.

Дмитро Ніколаєнко

Для подальшої співпраці ми запропонували ознайомитись з ОП «Інженерія програмного забезпечення» та висловити свої пропозиції. Для цього 26 грудня 2023 року була проведена зустріч з представниками компанії Дмитром Ніколаєнком, Лілією Загаєвською (менеджер з розвитку бренду) та Інгою Курач (керівник HR-відділу).

Зустріч з представниками компанії

ОП була оцінена позитивно. У ході цієї зустрічі домовились про подальшу співпрацю: проведення відкритих лекцій та майстер-класів для студентів, надання можливості проходження виробничих практик тощо. У найближчий час плануємо заключити меморандум щодо співпраці.

Завідувач кафедри комп’ютерних наук, Белла Голуб

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook