Гостьові вебінари для аспірантської спільноти

6 січня 2024, 0:00
 Гостьові вебінари для аспірантської спільноти – це неабиякий засіб збагачення знань, важлива ланка у підвищенні рівня професійної компетентності та розвитку наукового світу. Цей формат як очних так і дистанційних виступів є не лише можливістю для гостьових лекторів презентувати свої досягнення та новітні відкриття, але й важливим чинником стимулювання та надихання молодих науковців НУБіП України. Вони розширюють горизонти знань аспірантів, надаючи їм можливість знайомитися з різноманітними підходами, методиками та дослідженнями. Не виключенням є вебінари проєкту «Ukraine Global Faculty», котрі створюють унікальну можливість для обміну ідеями та досвідом між вченими з різних країн та наукових шкіл. Завдяки даному проєкту не лише аспіранти, а й вся наукова спільнота НУБіП дистанційно можуть розширити свій професійний кругозір та вдосконалити свої навички, відкривши для себе нові горизонти досліджень.
  Слід нагадати, що «UGF» реалізовується за підтримки МОН України та є некомерційною ініціативою, котра координується некомерційною благодійною організацією K.FUND, працює під патронатом МОН України за підтримки Нацагентства та грантового фінансування Українського фонду стартапів.
  Проєкт «UGF»  дає можливість відвідати лекції та вебінари професорів провідних університетів світу. Всі слухачі мають змогу прослухати найсучасніші онлайн-лекції від закордонних топекспертів, підприємців та провідних професорів з відомих університетів світу.
  Основні переваги Проєкту:
  • 100% онлайн-формат;
  • доступ до архіву лекцій 24/7;
  • контент англійською мовою із синхронним перекладом на українську;
  • широкий набір тем: від ІТ та інженерії до економіки та підприємництва;
  • спікери світового масштабу, які підтримують Україну та українців;
  • можливість задати питання лектору та знайти колег за інтересами;
  • сертифікати про участь (можуть зараховуватись при підвищенні кваліфікації);
  • безкоштовний доступ для всіх учасників. 
  Впродовж січня, раді анонсувати проведення трьох вебінарів:
 09 січня – «Від лактиду до полілактиду: механізми та каталізатори»;
18 січня – «Роль держави в розвитку та інноваціях»;

25 січня – «Міжнародна патентна система: процес патентування та вимоги».

 
  Запрошуємо всіх бажаючих зареєструватися та взяти участь у вебінарі «From lactide to Polylactide, mechanisms and catalysts» завідувачки кафедри біонеорганічної хімії Інституту неорганічної хімії, Рейнсько-Вестфальського технічного університету Аахена (Німеччина) Sonija Herres-Pawlis.
   Відповідно до анонсу найближчих подій, дистанційний захід буде проведено вже 9 січня (вівторок) о 19:00 (за київським часом). Під час чергового вебінару буде можливість розглянути такі поняття як: синтез лактиду, біопохідні ресурси, синтез PLA, типові каталізатори, координаційно-вставний механізм, механізм активованого мономеру, кінетика, одноцентрові каталізатори, переваги та недоліки каталізаторів.
  Sonija Herres-Pawlis – завідувачка кафедри біонеорганічної хімії Інституту неорганічної хімії Рейнсько-Вестфальського технічного університету Аахена. Вона отримала ступінь доктора наук (2005) в Університеті Падерборна, Темою дисертації була біонеорганічна хімія мідно-кисневих сполук, після чого обіймала посаду наукового співробітника до Стенфордського університету. У 2011 працювала доцентом з координаційної хімії в Мюнхенському технічному університеті. У 2012 захистила другу докторську дисертацію в Дортмундському технічному університеті, присвяченою стійким каталізаторам полімеризації. У 2015 прийняла запрошення на кафедру біоорганічної хімії в Технічному університеті Північного Рейну-Вестфалії в Аахені. Протягом своєї наукової діяльності отримала кілька нагород, найважливіша з яких – Премія за інновації федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія (2011). У 2014 отримала премію Арнольда-Зоммерфельда Баварської академії мистецтв і наук, а в 2022 стала членом Європейського хімічного товариства. Наукові інтереси зосереджені в галузі біоорганічної та координаційної хімії, з особливим фокусом на хімії металів, що використовуються для перенесення кисню та електронів, реакцій зв'язування С-С, а також радикальної полімеризації з перенесенням атома та полімеризації лактидів з комплексами цинку. Має понад 200 публікацій у наукових виданнях та 4 патенти.
   Щоб прослухати лекцію, учасникам необхідно:
  1. Зареєструватись на платформі UGF на лекцію у особистому кабінеті в UGF за посиланням: https://ugfacademy.mylearnworlds.com/course/from-lactide-to-polylactide-mechanisms-and-catalysts
  2. У визначену дату та час зайти у особистий кабінет UGF і натиснути на сторінці лекції «Link to zoom session».
  3. Учасники зможуть слухати лекцію англійською або в українському синхронному перекладі. Під час лекції необхідно натиснути «Interpretation» та обрати мову.
  4. Учасники зможуть поставити запитання лектору в чаті під час лекції (англійською мовою). Після виступу, він обере найцікавіші питання та відповість на них.
  5. Якщо учасники не зможуть відвідати лекцію у форматі “live” у встановлений час, вони зможуть прослухати її в записі, обравши у своєму кабінеті UGF на сторінці цієї лекції «Recorded video».
  При виникненні питань чи труднощів підключення до лекційних курсів, працівники відділу аспірантури завжди готові надати консультаційну допомогу кожному.
  Дякуємо ректорату НУБіП України, а також керівництву Проєкту «UGF» за надану можливість безкоштовно долучитись до даного лекційного курсу та чекаємо всіх бажаючих для дистанційного підключення. 
Джерело
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook