Студент факультету конструювання та дизайну став переможцем Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

26 березня 2015 року

   В Харківському національному технічному університеті імені Петра Василенка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності “Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва”. Національний університет біоресурсів і природокористування України представляв студент факультету конструювання та дизайну Кадикало Іван Олександрович з науковою роботою «Розробка конструкції та оптимізація режимів руху механізму повороту стрілового крана», який отримав диплом другого ступеня. Науковий керівник студента доктор технічних наук, професор Ловейкін Вячеслав Сергійович. 

Конкурсна комісія розглянула 43 студентські наукові роботи, що надійшли з 21 вищого навчального закладу.На підсумковій науково-практичній конференції виступило 16 студентів з 11 вищих навчальних закладів.
 
Від студента.

    Я, як учасник мав змогу бути присутнім на підсумковій науково-практичній конференції, почути та побачити виступи інших учасників та представити свою наукову роботу. Було дуже цікаво відчути як це коли люди високих звань та наукових ступенів проникаючись твоєю роботою ставлять питання так щоб глибше зрозуміти суть проблематики даного напрямку досліджень. 
Загалом день виступу був дуже цікавий та пізнавальний в плані нових знайомств, наукових досліджень інших учасників.
 
 

Наступного дня відбулосьвідзначення кращих робіт та вручення дипломів переможцям конкурсу. Такожбули розглянуті наукові роботи інших дослідників, що займаються різними темами в різних напрямках сільського господарства. Хотілося відзначити, що всі роботи були по-своєму цікаві. Всі роботи запропонували нові технічні рішення тих чи інших питань у своїй сфері діяльності. 

 

 

Простіше кажучи було пізнавально, захоплююче та просто цікаво.

Також великий слід залишили культурно-паркові зони та архітектурні спорудження міста Харкова.Зчарувала чистота міста, велика кількість зелених насаджень, які нажаль в цей період часу ще не розпустилися. Тому це викликає бажання відвідати місто ще раз.

Від поїздки маю море позитивних емоцій!

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook