Кафедра хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка - активно і поглиблено проводить профорієнтаційну роботу

10 січня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя та як ти в ньому будеш себе почувати. Адже всім хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності.

 

   Так, старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка факультету ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України Тарасом Савчуком, було проведено профорієнтаційну роботу у різних ліцеях Коломийського р-н. Івано-Франківської обл.

 

   Було проведено зустріч з директорами та заступниками директорів з навчально-виховної роботи різних ліцеїв. На зустрічах обговорювалися особливості вступної кампанії цього року та визначені шляхи співпраці для інформування та залучення майбутніх абітурієнтів до вступу на факультети НУБіП України.
   Наприкінці зустрічі були передані буклети про університет та факультет, а також розміщено буклету на дощі оголошень.

  

 

   Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Тому будем чекати наших абітурієнтів, майбутніх студентів у стінах нашого славетного Університету.

Юрій Харкевич
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook