Голова Держгеокадастру відвідав факультет землевпорядкування

26 березня 2015 року

Нещодавно призначений Кабінетом Міністрів України Голова Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Максим Мартинюк завітав до факультету землевпорядкування НУБіП України, де під його головуванням відбулось засідання Кваліфікаційної комісії, що здійснює видачу та анулювання кваліфікаційних сертифікатів інженера-землевпорядника та інженера-геодезиста.

Починаючи з 2012 року, коли Україна відмовилась від практики ліцензування землевпорядних та топографо-геодезичних робіт, Кваліфікаційна комісія, згідно законів України "Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність" та "Про землеустрій", є спеціальним колегіальним органом, в який включаються висококваліфіковані фахівці в галузі землеустрою та топографо-геодезичної діяльності, що здійснюють професійну атестацію землевпорядників та геодезистів. Членами Кваліфікаційної комісії є професор кафедри управління земельними ресурсами, д.е.н. Ольга Дорош та завідувач кафедри землевпорядного проектування, д.е.н. Андрій Мартин.

Завдяки потужному професорсько-викладацькому складу факультету землевпорядкування, НУБіП України нині є одним із небагатьох вищих навчальних закладів України, які не лише здійснюють підготовку бакалаврів та магістрів за напрямом «Геодезія та землеустрій», але й здійснюють підвищення кваліфікації сертифікованих інженерів-землевпорядників та інженерів-геодезистів, здійснюють підготовку оцінювачів з експертної грошової оцінки земельних ділянок та ліцитаторів (аукціоністів) з проведення земельних торгів, беруть активну участь у розробці нормативно-правових актів.

А.Г.Мартин, д.е.н., доцент, завідувач кафедри землевпорядного проектування


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook