ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В КИЇВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ №323

10 січня 2024 року

 З початком нового 2024 року посилилася профорієнтаційна робота науково-педагогічними працівниками кафедри організації підприємництва та біржової діяльності. Так 10 січня відбулася зустріч з випускниками Київської гімназії №323. Зустріч провів доцент Нікітченко Сергій Олександрович.

Майбутні студенти отримали інформацію про можливості університету: напрями підготовки, спеціальності, можливості міжнародних програм і співробітництва, вартість навчання, а також можливості подальшого працевлаштування після закінчення навчального закладу.
Безумовно, особлива увага була приділена перспективам навчання на економічному факультеті за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля». Найбільшу зацікавленість випускники виявили до дисциплін які будуть викладаютися в процесі навчання, особливостей проходження навчальних та виробничих практик, перспективами отримання освітнього ступеня Магістр.
Нікітченко Сергій також ознайомив майбутніх вступників про можливості навчання на економічному факультеті і за іншими спеціальностями, зокрема: 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок.
 Багато запитать стосувалися місця розташування університету, матеріально-технеічної бази, гуртожитків.  
В цілому, гімназисти були вражені можливостями і перспективами навчання в НУБіП України. Довго не відпускали гостя, розпитуючи детальніше про НУБіП України та економічний факультет і висловили бажання більше дізнатися про навчальний заклад та прийняти участь у подальших профорієнтаційних заходах. Зустріч пройшла легко та невимушено.
 
Висловлюємо подяку за організацію зустрічі заступнику директора гімназії №323 Бойко Тетяні Миколаївні
 
Доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Михайло Маршалок 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook