Зустріч деканату агробіологічного факультету зі студентами 3 курсу

10 січня 2024 року

   Третій навчальний рік для студентів агробіологічного факультету є одним з найвідповідальніших, адже згідно навчального плану підготовки за ОС "Бакалавр" здобувачі освіти повинні пройти випробування у виробничих умовах - виробничу практику. За її результатами в подальшому вони писатимуть звіт з практики та курсовий проект. Тому за-для організованого початку другого семестру 2023-2024 н.р. 10 січня відбулася онлайн зустріч студентів 3-го курсу з деканатом агробіологічного факультету.

   На зустрічі Володимир Завгородній, заступник декана, ознайомив студентів з навчальним планом на найближчий семестр, розповів про необхідність вибору випускної кафедри, керівника та місця проходження виробничої практики. Зауважив, що, на відміну від загальноуніверситетського графіку освітнього процесу, студенти 3-го курсу агробіологічного факультету можливо вийдуть на очний формат навчання з 5 лютого.

   Олександр Гаврилюк, заступник декана, обговорив зі студентами окремі питання щодо проживання в гуртожитку, повідомив про наявність на сайті факультету інформації про гуртожитки №8 та №11 для полегшення вирішення питань поселення та поліпшення умов проживання (nubip.edu.ua/node/4743). 

   По завершенню зустрічі студенти задавали хвилюючі запитання та отримували відповіді. Здебільшого питання стосувалися особливостей проходження виробничої практики в сучасних умовах та з необхідністю проведення зустрічі з викладачами випускових кафедр для полегшення вибору.

Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook