НУБіП України – переможець ХVІІІ Універсіади міста Києва

10 січня 2024 року
НУБіП України
  В умовах сьогодення стала очевидною необхідність розвитку фізичного виховання і спорту в закладах освіти країни, в тому числі і в закладах вищої освіти.
  Київським міським відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України щорічно проводяться змагання Універсіади міста Києва та різноманітні фізкультурно-оздоровчі заходи серед студентської молоді в рамках ініціативи Президента України «Пліч-о-Пліч», метою якої є підвищення рухової активності, фізичної підготовленості молоді, її залучення до активного способу життя.
  Протягом 2022-2023 навчального року в програмі ХVIII Універсіади міста Києва відбулись 19 змагань з 15 видів спорту, участь в яких взяли майже 1300 студентів із 27 закладів вищої освіти Києва.
  Студенти НУБіП України взяли участь у таких видах спорту: волейбол (чоловіки), баскетбол 3х3 (чоловіки і жінки), футзал (чоловіки і жінки), футбол, настільний теніс, шахи, бокс, армреслінг, бадмінтон, чирлідинг, дзюдо. Стали чемпіонами з волейболу і футболу. Призові місця посіли з жіночого баскетболу 3х3, жіночого футзалу, боксу, армреслінгу, чирлідингу.
 

     У командному заліку наш університет набрав найбільшу кількість 3030 очок серед усіх ЗВО і посів перше місце серед закладів вищої освіти 3-ї категорії, що мають кафедри фізичного виховання і понад 10 тисяч студентів.

 
 
Микола КОСТЕНКО,
завідувач кафедри фізичного виховання

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook