Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології відвідали кращі юні біологи зі всієї України

27 березня 2015 року

      25 березня 2015 року факультет захисту рослин, біотехнологій та екології відвідали кращі юні біологи зі всієї України, учасники ІV туру Всеукраїнської учнівської олімпіади з «Біології». Організатори профорієнтаційного заходу ознайомили майбутніх абітурієнтів з університетом, його історією та традиціями.
      На зустріч зі школярами завітав проректор з навчальної та виховної роботи Кваша С.М., в.о. декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля М.М. та представники військової кафедри.

     

     Кваша С.М. звернув увагу школярів на переваги навчання в нашому університеті, зокрема на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології. Доля М.М. акцентував увагу на перспективах майбутнього працевлаштування фахівців з захисту та карантину рослин, біотехнології та організації природокористування. Від Рибалко Ю.В. учні дізналися, що, студенти на факультеті мають можливість навчатися в англомовних групах, де викладання 80% дисциплін здійснюється на іноземній мові, про можливість участі в міжнародних воркшопах та літніх школах, проходження навчальної та виробничої практики за кордоном. Викладачі військової кафедри познайомили учнів з перспективами здобуття в НУБіП України військового звання – лейтенант запасу, а голова студентської організації факультету Епельбойм О.Ю. – з можливостями реалізувати свої наукові, творчі та спортивні здібності.

     

     

     Для всіх гостей та учасників профорієнтаційного заходу, студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології подарували номери художньої самодіяльності.

 

     

 

         

     Учнів шкіл було познайомлено з навчальною, науковою та матеріально-технічною базою підготовки фахівців на факультеті, зокрема було запропоновано екскурсійний маршрут навчальними та навчально-науковими лабораторіями, а саме: фітовірусології та біотехнології –екологічної експертизи та паспортизації територій і підприємств агросфери –загальної та сільськогосподарської ентомології – мікології та фітопатології – моніторингу наземних та водних екосистем, а також лекційна лабораторія з сучасним мультимедійним обладнанням.

     Профорієнтаційний захід на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології відвідало 137 учнів шкіл та 28 учителів з біології, які залишали стіни нашого вишу з гарним настроєм, позитивними емоціями та вдячністю організаторам за надану можливість поринути в світ незвіданого майбутнього.

     

 

Рибалко Ю.В.,
заступник декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook