У НДІ здоров’я тварин проведено майстер-клас для інспекторів ветеринарної медицини з різних областей України з питань утилізації біологічного матеріалу

27 березня 2015 року
НУБіП України, факультет ветеринарної медицини, НДІ здоров’я тварин

27 березня 2015 року в НДІ здоров’я тварин проведено майстер-клас для інспекторів ветеринарної медицини з різних областей України з питань утилізації біологічного матеріалу.
При цьому, професор Засєкін Д.А., завідувач ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс», доцент Соломон В.В., інженер-технолог фірми «Торес-М» Шевченко О.М., слухачі ННІ післядипломної освіти та студенти скороченого терміну навчання ФВМ НУБіП України у присутності координатора післядипломної освіти факультету ветеринарної медицини доцента Бойка Г.В. опрацювали теоретичні аспекти та практичні навики стосовно сучасної кремації трупів тварин та боєнських конфіскатів.
Зазначимо, що саме фірма «Торес-М» минулого року безкоштовно передала крематор виробництва США для потреб факультету ветеринарної медицини на загальну суму понад 9 тисяч євро. Нині даний апарат запущено у роботу та за послуги кремації тварин отримано перші кошти на рахунок «Ветмедсервісу».
Аналогічні майстер-класи планується проводити регулярно.

Д. Засєкін, директор НДІ здоров’я тварин,
Г. Бойко, координатор післядипломної освіти факультету ветеринарної медицини

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook