Проведено конкурс студентських робіт в галузі бухгалтерського обліку і аудиту

27 березня 2015 року
Київський національний торговельно-економічний університет

25 березня 2015р. відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і  гуманітарних наук у галузі науки «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит» на базі Київського національного торговельно-економічного університету. Учасниками науково-практичної конференції стали автори 36 кращих наукових робіт з 26 вищих навчальних закладів України, що надійшли на ІІ тур і були прорецензовані галузевою конкурсною комісією. Слід зазначити, що на розгляд галузевої конкурсної комісії було подано 145 робіт, які надійшли від 72 вищих навчальних закладів України. Оцінка робіт здійснювалась фаховими експертами за критеріями, основними з яких були: наявність наукової гіпотези, інноваційність, актуальність, практична значущість результатів роботи

Під час секційних засідань автори наукових робіт продемонстрували глибокі теоретичні знання з обліку, аналізу та аудиту, інноваційний підхід до вирішення окремих наукових проблем та креативність мислення.

 

 

 

Зокрема, до числа переможців Конкурсу увійшла студентка економічного факультету НУБіП України, 1-го року магістратури, спеціальності «Облік і аудит» Дворнік Ніна Борисівна, яка отримала Диплом ІІІ ступеня. Висловлюємо подяку науковому керівнику роботи к.е.н, доценту кафедри обліку, аналізу і аудиту Кузик Наталії Петрівні за підготовку студентки та високі результати роботи.

Тож вітаємо переможця!

 

Камінська Тетяна Григорівна,

 в.о. завідувача кафедри бухгалтерського обліку і аудиту

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook