Філологи готуються до виробничої педагогічної практики

14 січня 2024, 20:02

 

 Виробнича педагогічна практика студентів-філологів 4 курсу розпочнеться 05 лютого 2024 року, але підготовка до неї здійснюється вже протягом досить тривалого часу. Насамперед було укладено низку договорів про проведення практики зі спеціалізованими закладами середньої освіти, які доповнили перелік баз практики наших давніх партнерів. Після цього розпочалась плідна співпраця з організації практики.

  Оскільки наразі у студентів канікули, то чергова підготовча зустріч, яка відбулась 11 січня, пройшла в онлайн-форматі. Вона передбачала інструктаж щодо проходження виробничої педагогічної практики в закладах освіти. Студентів ознайомили з вимогами та правилами поводження під час практики, їхніми завданнями, обов’язками і правами, а також надали перелік документів з детальним роз’ясненням щодо їх заповнення.

  Варто відмітили, що інструктаж був дуже інформативним та систематизованим. Нам чітко зазначили вимоги та очікування щодо нашої роботи, що сприяє ефективному виконанню завдань, а надана інформація щодо папки із документами, які ми маємо заповнити безпосередньо під час практики, допомагатиме тримати усі процеси під контролем. В цілому, досвід інструктажу залишив лише позитивні враження професійності та доброзичливого підходу до навчання.

Ірина Куценко,
староста групи ФілН-20003б

Софія Охота,
староста групи ФілА-20002б

 

 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook