Звіряємо годинники: відбулися співбесіди із завідувачами кафедр факультету ветеринарної медицини

15 січня 2024 року
ФВМ НУБіП України

   Відповідно до розпорядження декана факультету ветеринарної медицини Миколи Цвіліховського, впродовж січня 2024 р., згідно графіка, відбулися співбесіди із завідувачами кафедр факультету.

 

   Для проведення співбесід була сформована робоча група у складі: голова – декан факультету Микола Цвіліховський, заступник голови – директор НДІ здоров’я тварин Сергій Голопура, члени групи: заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук, голова НМК факультету Володимир Костюк, головний редактор журналу «Український часопис ветеринарних наук» Вікторія Грищенко, куратор післядипломної освіти лікарів ветеринарної медицини України Григорій Бойко.

   Кожний із завідувачів кафедр під час своєї доповіді у регламентований йому час зосереджував увагу на наступних питаннях: кадрова стратегія кафедри та її реалізація у 2024 р.; організація та якість освітнього процесу, стан наповнення та атестація електронних навчальних курсів з дисциплін, які викладаються на кафедрі; проведення профорієнтаційної роботи співробітниками у 2024 р., створення профорієнтаційних центрів в різних регіонах України; якість виконання наказів ректора та розпоряджень декана; науково-інноваційна діяльність та публікаційна активність науково-педагогічних працівників кафедри у наукометричних базах Scopus і Web of Science; здобуття наукових грантів і подання наукових проектів у 2024 році; оновлення матеріально-технічної бази кафедр і створення нових, сучасних навчально-наукових лабораторій у 2024 р. та їх атестація.

 

   Актуальним питанням під час співбесіди було також стажування НПП кафедр на сучасних агропідприємствах і у ветеринарних клініках, в закладах вищої освіти і наукових установах України та закордоном.

   В рамках активної підготовки до міжнародної акредитації звернуто увагу на відповідність кадрового, матеріально-технічного і навчально-методичного забезпечення кафедр, їх реорганізації та відповідності за назвами, формою, наповненням та змістом відповідним критеріям.

 

   Особлива увага членів робочої групи була приділена питанню забезпечення та наповнення спецфонду, зокрема, укладання госпдоговірних наукових тематик, наданню науково-консультаційних послуг тощо.
   Було озвучено ряд актуальних питань, конструктивних пропозицій, зауважень та побажань щодо покращення роботи кафедр факультету у 2024 році.

   За результатами співбесід були поставлені ряд завдань кожному завідувачу кафедр, які в свою чергу мають провести відповідні співбесіди з науково-педагогічними працівниками і співробітниками свого колективу з визначенням кожному з них конкретних завдань на 2024 рік з метою досягнення цільових показників у діяльності кожного науково-педагогічного працівника і кафедри в цілому.

 

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський побажав всім колективам кафедр міцного здоров’я, успіхів і плідної роботи у 2024 році.

Слава факультету!
Слава Університету !
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook