Обговорення та удосконалення освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня освіти

4 листопада 2023 року

    На початку листопада 2023 року в онлайн-форматі відбулася робоча зустріч членів проектної групи з питань удосконалення освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня освіти.


    Під час зустрічі було обговорено: аналіз та перегляд компонент діючої освітньої програми задля відповідності запитам роботодавців, здобувачів, випускників та результатам досліджень і проведених опитувань відповідальними особами. Враховано також досвід створення аналогічних програм інших вітчизняних та закордонних закладів вищої освіти.


    За результатами було проведено критичний аналіз наявних компонент освітніх програм і надано рекомендації стосовно необхідності їх оновлення і вдосконалення. Зокрема, перерозподілити години дисциплін «Екологія», «Вступ до фаху», «Активний туризм», «Ділова етика» - 16 год. лекцій, 14 год. практичних. Вилучити курсову роботу з дисципліни «Статистика туризму», а ввести курсову роботу з дисципліни «Маркетинг у туризмі». Проектна групи підготувала проєкт освітньої програми для публічного обговорення, варіант якої було оприлюднено на сайті кафедри.


    Учасники активно і плідно попрацювали, обговорили всі зміни та уточнення, а зібрана інформація (відгуки, пропозиції від учасників) слугували основою для удосконалення змісту та якості підготовки здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Туризм» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Ірина КУДІНОВА,
гарант ОП «Туризм»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook